ΤΕΕ Δυτ. Κρήτης: Την Κυριακή οι εκλογές των μηχανικών – Όλοι οι υποψήφιοι

Οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας [ΤΕΕ], για την ανάδειξη των νέων αιρετών Οργάνων Διοίκησης, έχουν προκηρυχθεί και θα διεξαχθούν πανελλαδικά την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρες από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ.

Από τις εκλογές θα αναδειχθούν τα μέλη της Κεντρικής

Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, τα αιρετά μέλη του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου μελών του ΤΕΕ και τα αιρετά μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύει στην Αθήνα.

Θα αναδειχθούν, επίσης, τα μέλη των Αντιπροσωπειών των δεκαεπτά (17) Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και τα αιρετά μέλη των Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων, που εδρεύουν στην έδρα κάθε Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ.

Στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ, τα εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης, Νεάρχου 23 στα Χανιά & στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Για την ανάδειξη των νέων αιρετών Οργάνων Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης, Αντιπροσωπεία και Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, κατατέθηκαν:

Για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης, δηλώσεις υποψηφίων από έξι (6) συνδυασμούς.

Ανεξάρτητο ΤΕΕΜαχόμενοι ΜηχανικοίΔημοκρατική Ενωτική Κίνηση Μηχανικών (ΔΕΚΜ)Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ)Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση ΜηχανικώνΠροοδευτικοί Μηχανικοί

Για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης, δηλώσεις υποψηφίων από τέσσερις (4) συνδυασμούς.

Ανεξάρτητο ΤΕΕΔημοκρατική Ενωτική Κίνηση Μηχανικών (ΔΕΚΜ)Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ)Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς να λάβουν ενεργά μέρος στη διαδικασία.

Δείτε όλους τους υποψήφιους και των 6 παρατάξεων:

e0c042a7-3fbc-4a36-ba11-f1908ecec870-ΑντιγραφήΛήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα