Καλύτερα Αργά: Μοναδικοί καλεσμένοι αποκλειστικά στο Action 24

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «Καλύτερα Αργά», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 και αυτή τη βδομάδα από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει τη Μαρία Μάρκου, την γνωστή σε όλους μας «Γυναίκα με τα μαύρα» από το «The Chase».

«Η δικιά μου φέρουσα ικανότητα εγκέφαλου είναι παραπάνω από τον μέσο όρο» λέει η ίδια, ενώ εξομολογείται πως για τον δεύτερο σύζυγο της δεν έχει κανένα συναίσθημα!

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγανέλη που αναφέρεται στην έλλειψη που του δημιουργεί η απουσία του Σάκη Μπουλά ενώ θεωρεί πως πρέπει να τελειώσει η πολιτική ορθότητα για να πάμε μπροστά. Μιλάει επίσης για την αγαπημένη του Μαρίνα Σάττι, ενώ εκφράζει την αμφιβολία που ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Ζάρι».

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ακολουθεί ο Ιάκωβος από τη «Γη της ελιάς», Στέφανος Κυριακίδης, αλλά και η Ευσταθία Καπαρέλη που μιλάει για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον «Σασμό» αλλά και τον συγγραφέα και αρθρογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο που μας συστήνει το νέο βιβλίο του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

Διαβάστε επίσης:

Ο Good Job Nicky και ο Αντώνης Κρόμπας στο «ΓKΑΡΑΖ»

«Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» με την Έλενα Παπαρίζου και καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έχοντας τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επένδυσα σε μια εξίσου μεγάλη στην Αγγλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλύτερα Αργά, Μοναδικοί, Action 24,kalytera arga, monadikoi, Action 24