Άριστες εντυπώσεις άφησε το πρώτο Camp της Βαλένθια στην Ελλάδα (video)

Η Βαλένθια συνεχίζοντας το πρωτοπόρο πρόγραμμα παραγωγής νεαρών καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, Γυμναστικό Σύλλογο της Παλλήνης και τον Κρόνο Γέρακα, βρέθηκε το τριήμερο 27 με 29 Απριλίου στη χώρα μας με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Βαλένθια. Συντονιστής του προγράμματος στη χώρα μας είναι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Και τις τρεις μέρες τα Skills Camps της Βαλένθια είχαν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδυετικό σκοπό.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 16 ετών έπαιξαν μπάσκετ υπό την επίβλεψη προπονητών της Βαλένθια. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι καλύτεροι παίκτες που είναι γεννημένοι το 2008 θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέχουν στη Βαλένθια και να αξιολογηθούν από την δημοφιλή για το έργο της ισπανική ακαδημία.

Αυτό ήταν το πρώτο Camp της Βαλένθια στην Ελλάδα κι ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν αντίστοιχα Camp στο Ναύπλιο, στις Σέρρες και στη Λάρισα. Δείτε στο βίντεο πλάνα από το Camp αλλά και δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και του τεχνικού διευθυντή του προγράμματος Χουάνχο Ρόγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άριστες, Camp, Βαλένθια, Ελλάδα,aristes, Camp, valenthia, ellada