Φενέρμπαχτσε: Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό φέρνει αλλαγή στον πάγκο!

Να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή θέλει ο άνθρωπος που σκέφτεται να κατέβει για πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία. Μετά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ο Ισμαΐλ Καρτάλ, βρίσκεται σε δυσχερή θέση και η απομάκρυνσή του είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα να μην καταλήγει στα χέρια της ομάδας, η αλλαγή που θα έρθει πρέπει να είναι από το… πάνω ράφι και

γι αυτό η λύση που «ακούγεται» έντονα τις τελευταίες ώρες πρόκειται για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Βάσει των όσων σημειώνονται αυτή είναι η επιθυμία του υποψήφιου ισχυρού άντρα του συλλόγου, με τον πολύπειρο τεχνικό να αποτελεί τον «εκλεκτό» του!

Άλλωστε εδώ και μήνες που έχει αποχωρήσει από τη Ρόμα, ο Πορτογάλος κυκλοφορεί ελεύθερος και εξετάζει τις επιλογές του. Τώρα το αν θα τον βγάλει ο… δρόμος προς την Τουρκία, είναι κάτι που μένει να φανεί, αν και οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει!

ÖZEL – Başkanlığa aday olmayı düşünen Aziz Yıldırım, eski bir Fenerbahçe futbolcusu üzerinden Jose Mourinho ile iletişime geçti.

Taraflar arasında fikir alışverişi yapıldı. pic.twitter.com/7otwdt88uH

— Ertan Süzgün (@ertansuzgun) May 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα