Παναθηναϊκός: Να αποφύγει τα χειρότερα

Το πρωτάθλημα μπορεί ουσιαστικά να χάθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, όμως, πλέον η ομάδα της Αθήνας κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και αυτό θα είναι καταστροφή.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς μία ομάδα που ξεκίνησε εντυπωσιακά τα πλέι οφ, έφτασε στο σημείο να ηττηθεί σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι από την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός

χθες βράδυ, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο, δεν έπαιξε άσχημα. Μπορεί να μην είχε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν επέτρεψε στο δικέφαλο του βορρά να δημιουργήσει κι αυτός επικίνδυνες φάσεις στα καρέ του Λοντίγκιν.

Στο τέλος βέβαια, μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, οι πράσινοι ανοίχτηκαν και έδωσαν χώρους στην ομάδα του Λουτσέσκου. Μοιραία ήρθε αυτό το 4-1, σκορ βαρύ για μια ομάδα που μέχρι τώρα δε μας είχε συνηθίσει σε ήττες με τόσο μεγάλο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον πρέπει να κερδίσει την Κυριακή των Ολυμπιακό γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Μπορεί να έχασε τον φετινό τίτλο, αλλά θα είναι καταστροφή, αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει έστω το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από εκεί και ύστερα επιβάλλεται να δώσει λίγη χαρά ωστόσο κόσμο του και να κατακτήσει το κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οφείλει στην καινούργια σεζόν να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές. Να κρατήσει πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να κτίσει κάτι καλύτερο από την αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα