Survivor 14-5 spoiler: Έπαιξε ρόλο η Δαλάκα στην αποχώρηση της Σταυρούλας;

Survivor 14-5 spoiler: Νέα δεδομένα καθημερινά στο Survivor. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι εκτός παιχνιδιού και σε αυτό υπάρχει μια απορία. Πόσο ρόλο έπαιξε η Κατερίνα Δαλάκα σε αυτή την ιστορία;

Μην συστηθούμε από την αρχή. Όσοι με διαβάζετε χρόνια τώρα, ξέρετε τη συμπάθειά του προς την αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα. Όχι όμως πως και η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν είναι μέσα στις αγαπημένες παίκτριες μας. Στιβικές και

οι δύο άλλωστε. Η Χρυσαειδή μαζί με την Δαλάκα, την Δήμητρα Βαμβακούση και την Στέλλα Ανδρεάδου είναι από τις κορυφαίες παίκτριες που έχουμε δει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έβαλε ένα καλό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της από την παρουσία της στο Survivor 2024. Δεν ήθελε να αποχωρήσει είναι η αλήθεια. Την περασμένη εβδομάδα το σκέφτηκε αρκετά, ζύγισε την κατάσταση και πήρε την απόφασή της. Αυτή ήταν να φτάσει μέχρι το Γαλάτσι.

Η Σταυρούλα όμως είναι αθλήτρια, αγωνίστρια και θέλει να παίζει. Και όχι απλά να παίζει, αλλά να είναι η συμβολή της καθοριστική στην ομάδα της. Η κατάσταση με τους πόνους στα γόνατά της όμως δεν την άφηνε να είναι όσο ανταγωνιστική θα ήθελε.

Survivor 14-5 spoiler: Ο ρόλος της Δαλάκα…

Τα περί bullying και ψυχολογικού πολέμου τα ακούω βερεσέ. Αυτό είναι το Survivor είναι η αλήθεια. Παίζει ρόλο το πόσο θα αντέξεις και πόσο θα «σπάσεις». Τώρα αν κάποιος χρησιμοποιεί αυτά τα μέσα για να… ρίξει τον αντίπαλό του, είναι στην κρίση μας αν μας αρέσει σαν θεατές ή όχι.

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε άδικο για την αναμέτρηση με τον Σταμάτη. Δεν έπαιξε ρόλο το αν ήταν με άνδρα ή γυναίκα, μόνο στο άγχος της. Η Δαλάκα έφτασε να ρίχνει τους τελικούς κρίκους και ο Σταμάτης είχε ακόμα 4-5 τοτέμ. Αυτά δεν τα έριξε καν γρήγορα. Οι βολές της Δαλάκα ήταν κακές και το αποτέλεσμα μοιραίο…

Η συζήτηση στη συνέχεια επηρέασε την Σταυρούλα. Ψυχολογικά μεν, αλλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Η Σταυρούλα δεν μπορεί να αγωνιστεί και να κλείσει στόματα. Ως εκ τούτου, δεν θέλει να γίνει μέρος ριάλιτι για το αν μπορεί ή όχι. Γι’ αυτό και μεταξύ άλλων αποχωρεί.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα