MasterChef spoiler 14-5: Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα

MasterChef spoiler 14-5: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό (21:00) επεισόδιο του MasterChef, με την πράσινη εβδομάδα να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως το ριάλιτι μαγειρικής του Star βρίσκεται δικαίως στις πρώτες θέσεις της prime time αναφορικά με την τηλεθέαση.

Τα όσα θα δούμε όμως στη συνέχεια αναμένεται να καθηλώσουν ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, με το επεισόδιο της Τρίτης 14 Μαΐου να φέρνει τους παίκτες

στα όρια τους.

MasterChef spoiler 14-5: Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα

Ο διαγωνισμός του MasterChef έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία και πλέον κάθε δοκιμασία, κάθε πόντος έχει ξεχωριστεί αξία στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε και πάλι ενώ ο Μάριος αποτελεί παρελθόν. Κάπως έτσι διαμορφώνεται λοιπόν το τοπίο σχετικά με την τελική 9αδα.

Πλέον τα πράγματα είναι μοιρασμένοι για μπορντό και γκρι μπριγάδα, με το Mystery Box της εβδομάδας να αποδεικνύει πως θα έχουμε σκληρή μάχη έως τέλους ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η νίκη των μπορντό χθες ήταν ξεκάθαρη και έστειλε τους γκρι σε ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου προς αποχώρηση με τον Άνχελ να πηγαίνει στον τάκο.

Με δεδομένο όμως πως έχουν συνθέσει μια πολύ δυνατή ομάδα με Λευτέρη, Χριστίνα, Σοφοκλή, Χρήστο και Νίκο Κυψίδη, φαντάζουν και σήμερα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο τεστ δημιουργικότητας. Θα κάνουν την ανατροπή οι Γκρι;

Πάρτε μια γεύση από το τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, 14-5, Αυτή,MasterChef, 14-5, afti