Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η αποχώρηση Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει την μπάλα και βαδίζει ολοταχώς προς τον γκρεμό. Αυτό που φάνταζε απίθανο όταν απολυόταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το -1 από την κορυφή, πλέον είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης! Για να μην το πάθουν θα πρέπει είτε να νικήσουν τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της Super League

1 είτε να πάρουν το Κύπελλο. Όλα πιθανά είναι, αλλά η εικόνα τους δεν πείθει πως θα τα καταφέρουν.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι με διαφορά από τον δεύτερο η πιο ντεφορμέ ομάδα του Big 5. Δεν έχει κανένα πλάνο και ο προπονητής του δείχνει να μην μπορεί να το γυρίσει. Ακόμη και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ο Φατίχ Τερίμ έκανε τρέλες. Για ένα ακόμη παιχνίδι με τις αλλαγές του ο Τούρκος διέλυσε κάθε ισορροπία εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή.

Μία ομάδα που πάλευε όλα τα ματς της με τα θετικά και τα αρνητικά της τώρα έχει μετατραπεί σε σάκος του μποξ. Το «τριφύλλι» μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Άρη παραδόθηκε και με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως είναι μονόδρομος μία αλλαγή.

Στους δύο τελικούς που απομένουν είναι μάλλον επικίνδυνο να πάει ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ στον πάγκο του. Ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες δεν παίζουν γι’ αυτόν. Όταν φτάνει να κάνει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του ακόμη και ο Γερεμέγεφ, ο οποίος στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, τότε σημαίνει πως τα αποδυτήρια είναι στα κόκκινα.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα