Άρης: «Δύσκολος» ο Ανσαριφάρντ!

Άρης: Πάτησε τα 35 ο Ανσαριφάρντ και βοήθησε ελάχιστα. Δύσκολο να του προτείνει νέο συμβόλαιο ο Καρυπίδης.

Ο Μάντζιος ήθελε δεύτερο επιθετικό από το καλοκαίρι. Ο Καρυπίδης ψάχτηκε, αλλά δεν ενέδωσε στις πιέσεις του προπονητή του, παίρνοντας απλά για να πάρει ποδοσφαιριστή που θα έκανε τα… ρεπό του Λορέν Μορόν που όπως πάει το πράμα θα αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση του Άρη, ξεπερνώντας εκείνη του Λουίς Πάλμα στην Σέλτικ. 

Τελικά ο δεύτερος φορ ήρθε τον Ιανουάριο. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», υπογράφοντας συμβόλαιο για έξι μήνες. Λίγα πράγματα πήρε ο Άρης από τον Ιρανό. 3 ημίχρονα έπαιξε στην regular season της Super League, ένα 10λεπτο σύνολο στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας και 3,5 90λεπτα στα οκτώ παιχνίδια των play off. Στο τελευταίο με Παναθηναϊκό, αν και ο Μορόν είχε ζητήσει να μην ξεκινήσει, ο Μάντζιος τον άφησε και αυτόν στον πάγκο. Mόλις μια φορά βρήκε δίχτυα και εκείνη πριν τρεις μήνες περίπου, μέσα στο Βόλο.

34 κλεισμένα και προς τα 35 του πλέον ο Ιρανός, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν οτι αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα, πρέπει να ψαχτεί αλλού. Ο Καρυπίδης δεν δείχνει διάθεση, την δεδομένη χρονική στιγμή, για να του ανανεώσει το συμβόλαιο του και για την επόμενη χρονιά. Θα τον ξεχάσουν γρήγορα στο «Βικελίδης».

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα