Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ κατάλαβε το λάθος να χτίζεις το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού σε έναν τελικό

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ κατάλαβε το λάθος να χτίζεις το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού σε ένα μόνο παιχνίδι, τον τελικό της 29ης Μαρτίου και το διορθώνει αμέσως μετά τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κατέβηκε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός

να παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Σε καμία στιγμή του αγώνα οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν πως πήγαν στην Τούμπα για να πάρουν το 1ο από τα 3 παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουν για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Άδειασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά από την υπερπροσπάθεια και την πρόκριση επί της Άστον Βίλα με δύο νίκες στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

To παραπάνω το διαπίστωσε και ο Βάσκος προπονητής αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, και το επισήμαναν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μεντιλίμπαρ, παρά το ότι προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες του δεν το κατάφερε. Όπως δεν πέτυχε να τους αφυπνίσει σε όλη την διαδικασία των play off έως σήμερα (σ.σ. ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει έως τώρα στα play off μόνο τη Λαμία δύο φορές και τον ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Καραϊσκάκης). Και πλέον τους έθεσε τον στόχο να κερδίσει ο Ολυμπιακός ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (για το Conference League) ήδη από το ελληνικό πρωτάθλημα, μην περιμένοντας δηλαδή το αποτέλεσμα του αγώνα με την Φιορεντίνα στον τελικό της 29ης Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, για να μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη (σ.σ. αυτή την ώρα η παρουσία του είναι στον αέρα).

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Φιορεντίνα θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει όλο το καλοκαίρι στην διάθεσή του για προετοιμασία.

Αυτό είναι και το ιδανικό σενάριο, καθώς και ο Ολυμπιακός θα πάει σε ευρωπαϊκούς ομίλους απευθείας και φυσικά θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να πάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, έχοντας εξασφαλίσει την Ευρώπη και να διεκδικήσει στον τελικό το καλύτερο που μπορεί να πάρει. Αυτό. Τώρα μένει να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός των 50 εκατ. έκανε ροτέισον στην Τούμπα, ο Άρης των 8 εκατ. πρέπει να τους κερδίζει όλους!

Ιμπόρα : Ο Ολυμπιακός δεν λειτουργεί χωρίς την παρουσία του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα