Ο Τεν Χαχ διαφώνησε κάθετα με τον Ρούνεϊ, οι παίκτες του "πεθαίνουν" στην προπόνηση και δεν θέλουν να χάνουν λεπτό

15:13 15/5/2024 - Πηγή: Contra

Σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ένα σύνηθες φαινόμενο στον χώρο του ποδοσφαίρου παρατηρείται και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποτελεί έναν από τους πολλούς λόγους που η ομάδα δεν μπορεί να ορθοποδήσει.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εκθέτουν τον προπονητή διότι δεν κάνουν τα πάντα προκειμένου να επανέλθουν άμεσα. Εκείνοι απολαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο για μεγάλα διαστήματα την ασυλία από την κριτική, αφού δεν αγωνίζονται σε περιόδους αγωνιστικής κρίσης.

Ο Τεν Χαχ στο άκουσμα

αυτών των δηλώσεων έσπευσε να διαψεύσει. Ο ίδιος απάντησε: "Πρέπει να δείτε ότι εδώ στο Κάρινγκτον, οι παίκτες θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν. Βλέπω τον Μαρτίνεζ, βλέπω τον Μπρούνο που έκανε τεστ φυσικής κατάστασης την Κυριακή για να παίξει. Ο Ράσφορντ έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει, προπονήθηκε και προσπάθησε να προπονηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε. Οπότε οι παίκτες είναι ανυπόμονοι να παίξουν. Θέλουν να είναι στη σωστή κατάσταση."

Βέβαια, είτε ισχύουν οι κατηγορίες του παλαίμαχου μεσοεπιθετικού είτε όχι η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κρίση και η 8η θέση στην Premier League δείχνει σημάδια διάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα

Βάρντι: Δεν σκέφτεται την "χολιγουντιανή" Ρέξαμ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τις "Αλεπούδες"

Τέρμα οι εποχές των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ! Ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε μεταγραφή για κάθε θέση

Keywords
Τυχαία Θέματα