H Visa και οι Ομάδες της Red Bull Formula One σε παγκόσμια συνεργασία

Οι Ομάδες Red Bull F1 και η Visa ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η Visa θα γίνει ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης και των δύο ομάδων της Red Bull F1, ανανεώνοντας την εμφάνιση του grid

της Φόρμουλα 1 με τη Visa Cash App RB, πρώην Scuderia AlphaTauri. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αθλητική χορηγία της Visa εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ομάδα Visa Cash App RB, συνεργασία ονομασίας για την ομάδα της F1 Academy και την ομάδα Oracle Red Bull Racing. Το λογότυπο της Visa θα εμφανίζεται στα μονοθέσια τόσο της Oracle Red Bull Racing και της Visa Cash App RB όσο και στις νέες συμμετοχές της F1 Academy από τις αντίστοιχες ομάδες.

Πέρα από τις ευκαιρίες branding με τη Visa Cash App RB, οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να δώσουν την ευκαιρία στους κατόχους καρτών να έρθουν πιο κοντά στη δράση μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων.

Επιπλέον, καθώς η Visa έχει δεσμευτεί για την ενδυνάμωση των γυναικών και την οικονομική τους ανέλιξη μέσα από χορηγίες, Visa και Cash App μαζί με τη Red Bull θα υποστηρίξουν τη Visa Cash App RB στο πρωτάθλημα της F1 Academy.

Keywords
Τυχαία Θέματα