Αναβάθμιση του Βοτανικού Κήπου από την BAT Hellas

Η BAT Hellas προχώρησε στην αναβάθμιση και στον καλλωπισμό του Βοτανικού Κήπου Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους, του μεγαλύτερου Βοτανικού Κήπου της Ελλάδος.

Mέσα από ένα πλέγμα πρωτοβουλιών, με γνώμονα την καινοτομία, την τεχνολογία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της προχώρησαν στην ανάδειξη αυτής της «πράσινης όασης» για

την Αττική.

Παράλληλα, ο οργανισμός Έδρα, εφαρμόζοντας ολιστική προσέγγιση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη για τις διάφορες ομάδες πληθυσμού που εξυπηρετεί, θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί τις δυνατότητες του Κήπου για τους ωφελούμενούς του, με δωρεάν μετακινήσεις για αναψυχή, με ξεναγήσεις από το προσωπικό του Κήπου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BAT Hellas, Vitalii Kochenko, ανέφερε: «Η συνεισφορά της ΒΑΤ στην ελληνική κοινωνία είναι διαρκής, με αρωγούς πάντοτε τους εργαζόμενους της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που συμβάλλαμε ενεργά σε αυτό το έργο για ένα κρυμμένο θησαυρό της Αττικής που δείχνει ένα Καλύτερο Αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα