Η Nishma Patel Robb αποχωρεί από την Google

Η Senior Director Brand & Reputation Marketing της Google, Nishma Patel Robb, αποχωρεί τον Δεκέμβριο, από την εταιρεία μετά από σχεδόν 10 χρόνια συνεργασίας. Όπως δηλώνει η ίδια, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα προτού «αναζητήσει μια νέα περιπέτεια».

Η Google δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον διάδοχό της. «Με

την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη και το πνεύμα γεμάτο ενθουσιασμό, αποχαιρετώ την Google, μια εταιρεία η οποία αποτέλεσε εγγενές μέρος της ζωής μου τα τελευταία 10 χρόνια και δουλειά των ονείρων μου», δήλωσε η Nishma Patel Robb στο Campaign. «Καθώς βγαίνω στον κόσμο, έχοντας ως εφόδια τις ανεκτίμητες εμπειρίες και τις φιλίες που σφυρηλατήθηκαν στην Google, κρατώ ένα βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και την αδιάσειστη πίστη στη δύναμη των ονείρων», προσέθεσε.

Το στέλεχος θα εξακολουθήσει να προωθεί τη δράση για την ισότητα και αντιπροσώπευση στη διαφημιστική βιομηχανία ως η 101η Πρόεδρος του οργανισμού Women in Advertising and Communications Leadership. Επιπλέον, συνεχίζει να καθοδηγεί νεαρά diverse ταλέντα μέσω της υποστήριξης που παρέχει στη διακλαδική πρωτοβουλία των Media For All, Creative Equals και BRiM για τη βελτίωση της εκπροσώπησης των μαύρων ανθρώπων στο marketing.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nishma Patel Robb,Google