Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023: Η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία ήταν φέτος αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, πραγματοποιήθηκε για 18η χρονιά, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, και ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας.

Με περισσότερους από 60.000 θεατές προσέφερε μοναδικές μουσικές εμπειρίες, στέλνοντας και ένα ηχηρό μήνυμα θετικής ενέργειας και έμπρακτης υποστήριξης στους μαθητές σε

ανάγκη.

Η Amita Motion, μέσα από την πρωτοβουλία της να προσφέρει 5€ για κάθε συναίσθημα που εκφράστηκε στο Free Your Emotion Booth, το οποίο βρισκόταν στο χώρο της συναυλίας της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023, απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό, όταν το εκφράσεις. Έτσι, συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 ευρώ στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας, το οποίο ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας και θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της μαθητικής κοινότητας της Θεσσαλίας.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece» και την εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού, συγκέντρωσε σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία θα μοιραστούν στους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία.

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς παρουσίασε ένα εντυπωσιακό line up με 26 αγαπημένους καλλιτέχνες, που προσέφεραν μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε 6 ώρες μουσικής.

Το κοινό απόλαυσε για πρώτη φορά live από την Ελένη Φουρέιρα το τραγούδι «Ό,τι πεις» που δημιούργησε μαζί με την Amita Motion, ενώ στη σκηνή βρέθηκαν και οι FY, Hawk, Ivan Greko, Kidd, Kings, Mc Daddy, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Sigma, Trannos, Αναστασία και Καλομοίρα. Μαζί τους ήταν οι Daphne Lawrence, Ellize, Evangelia, Greg, KG, Lila, Zaf, Τάνια Μπρεάζου, Μίλτος Χαρόβας. Φυσικά Guest Star της μεγάλης βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς.

η βραδιά παρουσίασαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Dat Lilly και η Venetia Kamara, με τη συμμετοχή του John Tsioras. Σε μία αναπάντεχη εμφάνιση, ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με τους παρουσιαστές, ανακοίνωσαν το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ που το κοινό κατάφερε να συγκεντρώσει στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας και το οποίο θα προσφέρει η Amita Motion για την οικονομική υποστήριξη των μαθητών της Θεσσαλιας.

Μία Ημέρα Θετικής Ενέργειας διαφορετική από τις άλλες έφτασε στο τέλος της, μία μουσική εμπειρία γεμάτη συναισθήματα, ανανεώνοντας το ραντεβού της για το 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα