Νέα καθολικά προσβάσιμη 360° καμπάνια Mythos από την BBDO

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το χθεσινό event του beer brand Mythos, για το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας που δημιούργησε η BBDO, με τίτλο «Παντού υπάρχει ένα είμαι δίπλα σου!», στον προσβάσιμο χώρο «Άτρακτος».

Για τη δημιουργία της καμπάνιας, ο Mythos συνεργάστηκε με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, προκειμένου

να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας και τα εργαλεία που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν, ώστε να διασφαλιστεί ο συμπεριληπτικός χαρακτήρας της. Πρωταγωνιστές είναι οι: Κατερίνα Βρανά, Cool Crips, Electric Mama, Αλεξία Κούβελα, WLG Female Stars, Same84 και Νεκτάριος Παπαζαχαριάς, (Athens Happy House). Κατά την ομιλία της, η Τζελίνα Σούχλα, Communication Manager στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ, σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Η νέα καμπάνια έρχεται να προβληματίσει και να δώσει μία ώθηση ώστε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, αλλάζοντας τον τρόπο που εμείς οι εταιρείες και τα brands επικοινωνούμε». Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μποκίδης, Senior Brand Manager του Mythos, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Όταν σχεδιάζαμε την καμπάνια, βασικός στόχος ήταν να απευθυνθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας, να δημιουργήσουμε μία γενικότερη σπίθα γύρω από το κομμάτι της συμπερίληψης, ξεκινώντας από καθημερινά και, πολλές φορές, αυτονόητα πράγματα». Στο event παρευρέθηκε και η ομάδα της BBDO, συμπεριλαμβανομένων των Δάφνης Πατρικίου, Executive Creative Director, Ηλέκτρας Παυλάκη, Creative Director, Μαρίνας Σταθοπούλου, Γιάννη Μαζαράκη, Νίκου Μανιάτη, Art Directors. Η Δ. Πατρικίου δήλωσε στο DailyFax:

«Φαίνεται πως αυτή είναι η πρώτη καθολικά προσβάσιμη καμπάνια στην Ελλάδα, η οποία είναι 360ο». Παράλληλα, η BBDO δημιούργησε ένα hub στην ιστοσελίδα της Mythos, σε συνεργασία με το ΣΚΕΠ, όπου θα παρουσιαστούν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών και θα είναι fully προσβάσιμο. «Αυτό δεν θα μείνει μόνο στο κομμάτι της επικοινωνίας, αλλά θα δημιουργήσουμε και άλλα πράγματα στο μέλλον», πρόσθεσε η ίδια. Σημειώνεται πως την παραγωγή της καμπάνιας ανέλαβε η Picky Productions, σε σκηνοθεσία Angel Saft, ενώ το event διοργανώθηκε
από τη V+O.

Keywords
Τυχαία Θέματα