Στον «αέρα» νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα ταινία του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος, η οποία παρακινεί το κοινό να συνδεθεί με τις βαθύτερες επιθυμίες του, χαρίζοντας στον εαυτό του «μια μοναδική εμπειρία καφέ, έτσι όπως ακριβώς μας αξίζει». Πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος παρέα με τον Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος προσκαλεί τους φίλους του καφέ «σε ένα νέο ταξίδι αισθήσεων και αρωμάτων».

Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος

και τα μάτια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη παρουσιάζεται ένας κόσμος γεμάτος στιγμές, όπου ένα φλυτζάνι καφές γίνεται εμπειρία. Με πλάνα από τη θάλασσα στο βουνό και από το εσωτερικό του σπιτιού στον νωχελικό περίπατο, η μουσική υπόκρουση και η φωνή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη συνδυάζονται για να μεταφέρουν έναν «κόσμο αρωμάτων».

O καφές Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος, μέρος της Premium σειράς του Λουμίδης Παπαγάλος, «δημιουργήθηκε για να μετατρέψει τη σύνδεση με τις βαθύτερες επιθυμίες μας σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. Από κόκκους καφέ 100% Arabica αναδεικνύει σε κάθε γουλιά νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Την καμπάνια υπογράφει η McCann Worldgroup Athens.

Keywords
Τυχαία Θέματα