Europa: Τελευταία αγωνιστική - 1η δόση (14/12)

Την Τετάρτη 14/12 διεξάγεται η 1η δόση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα της ΑΕΚ στην Αυστρία με την Στουρμ Γκρατς, με την Ενωση να θέλει... απλώς και μόνο να πάρει βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον 12ο όμιλο χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Στον αντίποδα, η άλλη ΑΕΚ,

αυτή της Λάρνακας, βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης. Δείτε το πρόγραμμα ανά όμιλο και τα σενάρια πρόκρισης στους "32".

4ος όμιλος
20:00GR Ζυρίχη - Βασλούι
20:00GR Λάτσιο - Σπόρτινγκ Λ.

Εδώ κινδυνεύει να μείνει στην... απ' έξω η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Μπορεί η Σπόρτινγκ να είναι αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση, αλλά ακόμα και σε περίπτωση νίκης, οι ιταλοί δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Αυτό διότι αν στο άλλο ματς η Βασλούι κάνει διπλό στην Ελβετία, τότε προκρίνεται αυτή ως 2η!

5ος όμιλος
20:00GR Ντιναμό Κιέβου - Μακάμπι Τελ Αβίβ
20:00GR Μπεσίκτας - Στόουκ Σίτι

Η Στόουκ ξεμπέρδεψε με τον βαθμό που πήρε την περασμένη αγωνιστική. Η Μπεσίκτας θέλει την ισοπαλία -για να περάσει- ή ακόμα καλύτερα για την ίδια τη νίκη, ώστε να προκριθεί ως 1η. Σε περίπτωση που χάσει η Μπεσίκτας και νικήσει η Ντιναμό, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (1-0 και τα δύο ματς), η οποία τώρα έχει ως εξής: Μπεσίκτας +4, Ντιναμό 0.

6ος όμιλος
20:00GR Σλόβαν - Σάλτσμπουργκ
20:00GR Παρί - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κι εδώ κινδυνεύει να μείνει έξω το μεγάλο φαβορί, η Παρί. Ολα θα... τελειώσουν για τους Γάλλους, αν η Σάλτσμπουργκ κάνει διπλό στην Μπρατισλάβα (πιθανό).

10ος όμιλος
22:05GR Μακάμπι Χάιφα - Σάλκε
22:05GR Στεάουα - ΑΕΚ Λάρνακας

Η Σάλκε έχει ξεμπερδέψει με πρωτιά και πρόκριση. Ακολουθούν με 6 βαθμούς η Μακάμπι και με 5 Στεάουα και ΑΕΚ. Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Σάλκε...

11ος όμιλος
22:05GR Βίσλα Κρακοβίας - Τβέντε
22:05GR Φούλαμ - Οντένσε

Εδώ, αν η Φούλαμ νικήσει, δεν θα της καίγεται καρφί για το τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στο άλλο ματς. Η Τβέντε έχει προκριθεί και μάλιστα ως 1η.

12ος όμιλος
22:05GR Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ
22:05GR Αντερλεχτ - Λοκομοτίβ Μόσχας

Στον όμιλο της ΑΕΚ, γνωρίζουμε ήδη τις ομάδες που θα συνεχίσουν κι αυτές είναι η Αντερλεχτ με τη Λοκομοτίβ. Οι δυο τους παίζουν την τελευταία αγωνιστική, σ' ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά, με τους Βέλγους πάντως να έχουν και το περιθώριο ήττα με δύο γκολ!

Keywords
Τυχαία Θέματα