Γιλντιρίμ: Θα κάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις

18:24 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ετοιμος να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τα στημένα στην Τουρκία είναι ο Αζίζ Γιλντιρίμ, που είναι προφυλακισμένος ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε πέρασε στην αντεπίθεση και με επιστολή του τονίζει πως οι αποκαλύψεις του θα είναι συνταρακτικές, κατά τη διάρκεια της ακρόασής του το Φεβρουάριο.

"Ανυπομονώ να φθάσει η ώρα της ακρόασης. Περιμένω τη δίκη και όλοι θα έχουν τότε εκεί στραμμένη την προσοχή τους. Οι αποκαλύψεις μου θα είναι συνταρακτικές. Στις 14 Φεβρουαρίου θα ταρακουνήσω την Τουρκία με τα στοιχεία που θα αποκαλύψω

και που κανείς δεν έχει τολμήσει να κοινοποιήσει μέχρι σήμερα", είπε αρχικά στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο "TV8" και πρόσθεσε.

"Μετά, όλοι θα επανεξετάσουν την άποψή τους για το θέμα. Κάποιοι θέλουν να διαλύσουν μέσα σε έξι μήνες ότι έχω δημιουργήσει μέσα σε δεκατρία χρόνια. Έχω υπηρετήσει πιστά το τουρκικό ποδόσφαιρο και έχω βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Έχω δαπανήσει 23 εκ. ευρώ σε αυτό το διάστημα και έχω χτίσει και ένα γήπεδο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που απασχολεί δύο χιλιάδες αθλητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα