Ψάχνονται για το ρόστερ στον ΠΑΟΚ

18:24 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Μάρκους Γκορί βρίσκεται στο (... αγαπημένο του) Τρεβίζο. Ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του (Λιθουανία), αφού υπάρχει συμφωνία ως προς το ύψος της αποζημίωσης και θα λυθεί η συνεργασία μαζί του. Ο δε Ρασάντ Ράιτ παραμένει στον αέρα, αφού ο ίδιος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη μέχρι στιγμής συνεργασία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ διανύει μια μεταβατική περίοδο, αναφορικά (και) με το ρόστερ. Κι αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, θα αλλάξουν τα 3/5 της βασικής πεντάδας,

σε σχέση με αυτή που είχε στο μυαλό του το τεχνικό επιτελείο, όταν χτίζονταν ο νέος ΠΑΟΚ. Γιατί ο Γκορί προορίζονταν (και υπήρξε) ο βασικός πάουερ φόργουορντ της ομάδας, ενώ ο δε Αντριουσκεβίτσιους - σύμφωνα με το αρχικό πλάνο - ήταν ο σέντερ.

Ο Γκορί αποχαιρέτησε προ περίπου δέκα ημερών και επέστρεψε στη Μπενετόν Τρεβίζο, αποδεικνύοντας ότι το πρόβλημά του δεν ήταν να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο Αντριουσκεβίτσιους θα αποχωρήσει, αφού σε καμία περίπτωση ήταν ωφέλιμος για τον ΠΑΟΚ.

Πλέον στο προσκήνιο βρίσκεται το θέμα του Ράιτ. Είναι γνωστό ότι ο Αμερικανός δεν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής συνεργασία, στη πραγματικότητα όμως ούτε στον ΠΑΟΚ έχουν Β«τρελαθείΒ» από την αγωνιστική παρουσία του. Για να ακριβολογούμε, μετρημένα στα δάχτυλα της μιας παλάμης είναι τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Κι επειδή στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις του έμπειρου πλέι μέικερ, έχουν ρίξει αρκετές ματιές στη λίστα των ελεύθερων Αμερικανών πλέι μέικερ.

Βέβαια, οριστική εξέλιξη στο θέμα του Ράιτ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς προβλέπεται να συζητήσουν επ' αυτού, τα μέλη της διοίκησης. Οπως επίσης θα κανονίσουν την πορεία τους σχετικά με τον αντικαταστάτη του Γκορί. Ολα έδειχναν ότι αυτός θα είναι ο Ραιμόν Κοβίλ, ο Αμερικανός παραμένει όμως δεσμευμένος με τη Ναντ, ενώ για να λύσει τη συνεργασία με τους Γάλλους, απαιτεί να του καταβάλλουν τα χρήματα που του οφείλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα