Ισόπαλος ο Εργοτέλης, δοκιμές από Καραγεωργίου

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Εργοτέλης σε φιλικό με τον ΑΟ Χανίων, που έγινε στα Περιβόλια. Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχαν δύο πρώην παίκτες της Λάρισας, ο Ρέντζας στο 45΄ και ο Ευαγγέλου στο 75΄, ενώ για την ομάδα των Χανίων σκόραραν οι Αντωνόπουλος (15΄), Βεστάκης (+90΄).

Στο παιχνίδι ο Νίκος Καραγεωργίου, όπως μπορείτε να διακρίνεται και από την σύνθεση της ομάδας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα και προέρχονται κυρίως από τις ακαδημίες της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Καραγεωργίου δήλωσε: "Έγινε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο αγώνας είχε καλό επίπεδο. Είχαμε σχεδιάσει να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως και έγινε.

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία, είμαι ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ήταν καλή η σκέψη μας να έρθουμε και να παίξουμε φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χανιά. Μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει εξαιρετική οργάνωση".

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ: Καλογεράκης (73’ Ευστρατίου), Μοχώνης (82’ Καλπάκης), Καμπλιώνης, Κορδονούρης (75’ Τάντσης), Τσιμπανάκος (64’ Βουρβαχάκης), Αντωνόπουλος (82’ Τσαρτσίδης), Σελινιωτάκης (69’ Παπαδάκης), Ανωγειανάκης (75’ Στυλιανάκης), Τζανάκης (64’ Βεστάκης), Αργυρίου (82’ Κατάκης), Βαρουξάκης (64’ Μπρατσιάνι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι (67’ Γιαλούσης), Νταντόμο, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κυριακίδης, Ολίσε (46’ Μπρούνο), Φραγκουλάκης (69’ Κανδηλάκης), Ρέντζας, Καρέλης, Κατσικοκέρης (69’ Ευαγγέλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα