Με Μπεσέρα στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λεάντρο Μπεσέρα στην προπόνηση της Πέμπτης (10/11), καθώς ο Αργεντίνος μέσος έλαβε κανονικά μέρος στο σημερινό (11/11) πρόγραμμα και μάλιστα πέτυχε και γκολ στο δίτερμα που έγινε. Μάλιστα, ο Στέφαν Ντεμόλ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (12/11) στο Αγρίνιο.

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του αυριανού δυνατού φιλικού τεστ

(12/11, 15:00Gr) που θα δώσουν οι Ηπειρώτες στο Αγρίνιο με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού.

Οπως προαναφέραμε ο Λεάντρο Μπεσέρα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Στέφαν Ντεμόλ. Από εκεί και πέρα ο Ντάσιος συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ατομικό πραγματοποίησε ο Ανδράλας ο οποίος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην μέση. Επιπλέον για τρίτη ημέρα δεν προπονήθηκε ο Μπακαγιόκο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό φιλικό 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Φέγκρους, Κηπουρός, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κώτσιος, Βάντερσον, Κειτά, Τσάνης, Γεωργίου, Ζαιρί, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Σκούφαλης, Κυριάκος, Μπεσέρα, Κουέβας και Μαμαντού Μπαγκαγιόκο.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα, καθώς και οι Ταμπάσης, Ντάσιος, Ανδράλας, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Πατσατζόγλου και Ιωάννου. Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (8:15) από το ΠΕΑΚΙ με προορισμό την πόλη του Αγρινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα