Με πριμ και 11άδα Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πήραν την Παρασκευή (21/10) το πριμ από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, που τους υποσχέθηκε η διοίκηση και ο Νίκος Αναστόπουλος προετοιμάζει την ομάδα με "συνταγή" Τούμπας για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Σε νέα

ψυχολογική "ντόπα" προχώρησε η διοίκηση του ΟΦΗ που μοίρασε στους παίκτες το έξτρα πριμ των 10.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παύλος Αδάμος μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τις 10.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στο έξτρα πριμ που τους είχε υποσχεθεί ο Νίκος Μαχλάς για την ισοπαλία στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ, βασιζόμενος πάνω στην... συνταγή με την οποία ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο "μουστάκιας" αναμένεται να παρατάξει τους Κρητικούς με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη και το πολύ να προχωρήσει σε μία αλλαγή, με τον Σουμπίνιο να παίρνει την θέση του Μποντόρ.

Πάντως, με βάση και το τι φάνηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Αναστόπουλος εμπιστεύεται τους “11″ της Τούμπας ενώ προτίθεται να δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στον Ματίας Βερόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα