Hyundai Genesis Coupe 2013 [w/video]

Η Hyundai εκτός από το Veloster Turbo, στο Detroit παρουσίασε και το ανανεωμένο Genesis Coupe, το οποίο το είδαμε αρχικά στην Κορέα. Στιλιστικά το νέο Genesis Coupe διαθέτει τη νέα

εταιρική μάσκα της εταιρίας, ίδια με αυτή του Veloster, LED φώτα, αεριζόμενο καπό, νέους πλαϊνούς καθρέπτες, μεταλλικά διακοσμητικά περιμετρικά των παραθύρων και νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Πατά πάνω σε 18″ και 19″ ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 225/45 μπροστά και 245/40 πίσω.

Από μηχανικής άποψης στην αγορά της Αμερικής θα υπάρχει ο μικρός 2.0-λιτρος κινητήρας που αποδίδει 275 άλογα με 373 Nm με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7.2 δευτ, με τον V6 3.8-λίτρων ο οποίος απέκτησε νέο twin scroll turbo και intercooler αποδίδοντας πλέον 350 άλογα με 400 Nm ροπής και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5.9 δευτερόλεπτα.  Από πλευράς κιβωτίων και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο που βελτιώνει τη κατανάλωση, γι’αυτούς που δεν θέλουν να έχουν τον έλεγχο με εξατάχυτο χειροκίνητο.Οι φήμες που ήθελαν να τοποθετείται ο νέος 5.0-λιτρος V8 δεν επιβεβαιώθηκαν. Ίσως μπει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Οι μηχανικοί της Hyundai τοποθέτησαν μια νέα γρηγορότερη κρεμαργιέρα, η μπροστά ανάρτηση έχει πλέον διαφορετική γωνία camber ενώ και βελτιώθηκαν και τα αμορτισέρ. Το αυτοκίνητο πλέον είναι διαθέσιμο σε 7 νέα εξωτερικά χρώμα ενώ και το εσωτερικό του έχει βελτιωθεί διαθέτοντας πλέον το σύστημα τηλεματικής Hyundai BlueLink. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα