ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτούς που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια.

Στην περίπτωση των αγανακτησμένων αφού είναι κάτι παγκόσμιο άρα παραπέμπει στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης.

Στην περίπτωση του Μίκη, του Κασσιμάτη κλπ. δεν ήταν αυτοί που.....
τόσα χρόνια επωφελήθηκαν από το σύστημα; Γιά άλλα πολύ σοβαρά θέματα δεν αντέδρασαν. Θέματα όπως οι ηλεκτρονικές κάρτες-ταυτότητες, οι εκτρώσεις, η κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, η λαθρομετανάστευση, η ανηθικότητα που υπάρχει στην κοινωνία.. δεν τους απασχόλησαν.
Οποιαδήποτε επανάσταση
για να επικρατήσει παντοτινά χρειάζεται ηθικό υπόβαθρο των επαναστατών. Μόνο μία το είχε και ανέτρεψε τα πάντα, η Χριστιανική. Χρειάσθηκε τριακόσια χρόνια γιά να ανατρέψει την κακία του συστήματος τότε.

Επανερχόμενος λοιπόν στο σήμερα, η επανάσταση που επιχειρείται πρέπει να έχει τις Χριστιανικές αρχές που έφτιαξαν το δυτικό κόσμο. Από τη στιγμή που ο δυτικός κόσμος απαρνήθηκε τις Χριστανικές του αρχές έχουμε σήμερα την κατάρρευσή του.
Για να μην "προσβάλει" ο δυτικός πολιτισμός τη "διαφορετικότητα" απαρνήθηκε τον Χριστιανισμό.
Για αυτόν τον λόγο κατέρρευσαν τα εργατικά δικαιώματα, και ο ουμανισμός γενικά.

Θα πάμε σήμερα στην ομιλία των ακαδημαϊκών μπροστά στο πανεπιστήμιο . Όμως εάν ο απλός άνθρωπος δεν καταλάβει κάποια πράγματα, όπως αυτά πιό πάνω τότε το αποτέλεσμα της όποιας επανάστασης δεν θα είναι καλό.

Άποψή μας είναι ότι ο στόχος των εξεγέρσεων είναι η δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, που περιγράφει ο George Orwell στο μυθιστόρημά του 1984. Μέχρι το τέλος του 2012 θέλουν να έχει πετύχει η "επανάστασή" τους με βασιλιά και πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.
Ελπίζω να είναι ένα από τα σενάρια συνομωσιολογίας μόνο αλλά δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύεται.

Απηυδισμένοι Έλληνες Πολίτες

ανώνυμος Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα