1o Gaming Festival

Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Το 1ο Gaming Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι –και φιλοδοξεί να γίνει η γιορτή της ελληνικής gaming κοινότητας. Microsoft, Sony και CD Media, είναι μερικές από τις εταιρείες οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες hardware και

software προτάσεις τους σε έναν ενιαίο χώρο με πολλά happenings, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσφατα multiplatform releases και gaming gear! Στα πλαίσια του Gaming Festival θα διεξαχθούν tournaments στα παιχνίδια League of Legends, FIFA 13, Street Fighter X Tekken, Tekken Tag Tournament 2 και DOA 5 με έπαθλα χρηματικά ποσά, games και περιφερειακά. Στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης θα στηθεί ένα Gaming Stage 150 τμ. με LED γιγαντοοθόνη, στο οποίο θα λάβουν χώρα μοναδικά gaming events και παρουσιάσεις, με αποκορύφωμα την τέλεση του τελικού του League of Legends με απευθείας μετάδοση από την οθόνη και live hosting!

 

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 16.00 – 22.00

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 10.00 – 22.00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 10.00 – 22.00

Τιμή εισόδου 5 ευρώ

Πληροφορίες 210-9949719

 

GAMING FESTIVAL PRIZE POOL

To 1o Gaming Festival φέρνει μαζί του κορυφαία tournaments με super δώρα. Πιο συγκεκριμένα : στο League of Legends 1.500 ευρώ μετρητά θα λάβει η νικήτρια ομάδα του LoL starz limited tournament. Η φιναλίστ θα λάβει 500 ευρώ μετρητά και οι παίκτες της 3ης και 4ης ομάδας από ένα PC game και Riot points. O νικητής στο FIFA 13 θα φύγει από το Gaming Festival με 300 ευρώ μετρητά και ο φιναλίστ με το ολοκαίνουριο Black Ops 2 για PS3. Το fight club εκτός από τις επικές αναμετρήσεις που θα προσφέρει στο κοινό, θα ανταμείψει τους κορυφαίους με τα ακόλουθα prizes :

Στο Tekken Tag Tournament 2, ο νικητής θα φύγει με ένα Black Ops 2 για ΧΒΟΧ και ο φιναλίστ με ένα Ghost Recon Future Soldier για XBOX.

Στο Streetfighter X Tekken o πρώτος θα παραλάβει ένα arcade stick για κορυφαία combos και ο φιναλίστ ένα Black Ops 2 για XBOX.

Στο Dead or Alive 5 o κορυφαίος θα φύγει με ένα Dynasty Warriors 7 για PS3 και ο φιναλίστ με το Legends of Troy για PS3.

Τέλος , στα δύο driving seats της Redbull , τα οποία θα βρίσκονται στην Cyber Arena, θα πραγματοποιηθεί driving contest στον εξομοιωτή οδήγησης F1 2012, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Οι δύο ταχύτεροι gamers της κάθε ημέρας θα παραλάβουν από μία τιμονιέρα G27 της Logitech, αξίας 300 ευρώ.

Δες το ακριβές πρόγραμμα των tournaments και κάνε register τώρα , εδώ: http://www.cowboytv.gr/gaming-festival/

 

Κατά τη διάρκεια του Gaming Festival θα πραγματοποιηθούν on site κληρώσεις με τους επισκέπτες να μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση με το εισιτήριό τους! Οι κληρώσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 13.00 και 16.00 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τις ίδιες ώρες. Τα δώρα για τους νικητές περιλαμβάνουν games για όλα τα formats,

Keywords
Τυχαία Θέματα