Θα υποχωρήσει θέσεις η Σάκκαρη (pic)

Εκτός προημιτελικών έμεινε η Μαρία Σάκκαρη στο Mutua Madrid Open, καθώς ηττήθηκε από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-4, 6-4. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν ημιφιναλίστ πέρυρι στη διοργάνωση, και η σημερινή της ήττα θα της στερήσει βαθμούς και θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, που θ’ ανανεωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (6/5).

Συγκεκριμένα, η Μαρία θα χάσει 270 βαθμούς από τη συγκομιδή της στα WTA Rankings, και είναι δεδομένο πως θα υποχωρήσει 2 θέσεις (από το No6 στο No8). Ωστόσο υπάρχει και ο κίνδυνος η πτώση να είναι μεγαλύτερη,

μιας και την πλησιάζει βαθμολογικά η Ονς Ζαμπέρ, ενώ διατηρεί τις πιθανότητές της και η Ντάρια Κασάτκινα.

Για να περάσει η Τυνήσια την Σάκκαρη θα πρέπει να βρεθεί στον τελικό της Μαδρίτης. Με κατάκτηση του τίτλου θα αυξήσει και τη διαφορά της από την Ελληνίδα τενίστρια. Για την Κασάτκινα ο στόχος είναι να στεφθεί πρωταθλήτριατου τουρνουά, ούτως ώστε να περάσει τη Μαρία στην κατάταξη.

Σε περίπτωση που η Κασάτκινα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό μαζί με την Ζαμπέρ και την κερδίσει, τότε η Σάκκαρη θα βρεθεί 2 θέσεις ακόμα πιο πίσω. Βέβαια αυτό το σενάριο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Θα υποχωρήσει θέσεις η Σάκκαρη (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα