Αλκαράθ: “Ακόμα δεν εμπιστεύομαι το χέρι μου”

Ο Κάρλος Αλκαράθ τόνισε, μετά τη νίκη του κόντρα στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμπουθ Γουάιλντ, ότι δεν είναι ακόμα στο 100%, συμπληρώνοντας από την άλλη ότι αν συνεχίσει και παίζει σε αυτό το επίπεδο πιστεύει ότι θα προχωρήσει αρκετά στο τουρνουά. 

“Ακόμα δεν εμπιστεύομαι το χέρι μου. Σκέφτομαι τον πήχη ακόμα. Δεν είναι ότι έχω αμφιβολίες, αλλά είναι ακόμα μέσα στο μυαλό μου. Κάθε φορά που πάω να κάνω ένα πιο επιθετικό χτύπημα σκέφτομαι πώς θα αντιδράσει ο πήχης.”,

είπε ο Νο3 του κόσμου. 

“Γενικά αισθάνομαι καλά, κινούμαι καλά και ο πήχης δεν μου δημιουργεί προβλήματα για την ώρα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αυτές οι σκέψεις που θα αργήσουν να φύγουν, αλλά με το επίπεδο τένις που δείχνω θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.”

Για το αν έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες της Μαδρίτης: “Δεν είναι δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ σε διαφορετικές συνθήκες. Οι αλλαγές δεν είναι δύσκολες για μένα, το παιχνίδι μου προσαρμόζεται καλά και νιώθω άνετα.”

Για τον Στρουφ: “Ξέρω το επίπεδο που έχει ο Στρουφ. Ξέρω πώς είναι το παιχνίδι του. Έχει εξαιρετικό service, παίζει πολύ καλά πάνω στο φιλέ, χτυπάει δυνατά από τη βασική γραμμή. Θεωρώ από την άλλη ότι με το επίπεδο που είμαι αυτή τη στιγμή θα δώσω στον εαυτό τις ευκαιρίες που χρειάζομαι για να τον φέρω σε δύσκολη θέση στο court.”

Για το αν θεωρεί φαβορί τον Σίνερ: “Ο Γιάνικ δεν έχει συνηθίσει να παίζει στη Μαδρίτη. Νομίζω έχει να παίξει από το 2022 σε αυτό το τουρνουά. Οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι το παιχνίδι του στο υψόμετρο, αλλά η πρεμιέρα του ήταν εντυπωσιακή. Ωστόσο, αν συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο θα είναι το φαβορί σε όλα τα τουρνουά που πηγαίνει.”

Ο κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη, στη φάση των “16”, τον Γερμανό Γιάν Λέναρντ Στρουφ στην επανάληψη του περσινού τελικού. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Αλκαράθ: “Ακόμα δεν εμπιστεύομαι το χέρι μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα