Αλλαγή σκηνικού ή μία από τα ίδια;

Και τώρα τι; Μετά το χθεσινό στραβοπάτημα...του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης απέναντι στον ΟΦΗ το πρωτάθλημα με το καλημέρα του...αποκτά αρκετό ενδιαφέρον!

Μπορεί ο Ατρόμητος να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά νομίζω ότι τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην Τούμπα, όπου απόψε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

θα παίξουν και για τον Ολυμπιακό...

Ο ΠΑΟΚ με νίκη πιάνει τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση και αφήνει τον Παναθηναϊκό από κάτω, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Παναθηναϊκός πιάνει κορυφή και ατενίζει πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον του ειδικά στο ενδεχόμενο άφιξης του πρίγκηπα στην πράσινη ΠΑΕ.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι δεν χωρούν προγνωστικά από την στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους. Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην χάσουν και με δεδομένες τις πολλές και βασικές απουσίες της ομάδας του Μπόλονι θεωρώ ότι απόψε θα δούμε ένα ματς "σούπα"...

Από την άλλη με έναν Λέτο "on fire" και με τον Κλέϊτον να επιστρέφει στην ενδεκάδα των πρασίνων ο Φερέίρα θα προσπαθήσει να "κλέψει" το ματς και να γυρίσει μία και καλή την ψυχολογία παικτών και οπαδών των πρασίνων.

Απο τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής στο Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης θα δούμε δύο ομάδες που η κάθε μία από την δική της πλευρά θέλει εναγωνίως την νίκη! Ο Εργοτέλης γιατί πλέον δεν χώραει να κάνει τόσο νωρίς και άλλη γκέλα στην έδρα του και απο την άλλη η ομάδα της Τρίπολης γιαατί αν δεν φύγει και σήμερα με το τρίποντο της νίκης τότε πολύ νωρίς θα μπει σε περιπέτειες!

Στο ΟΑΚΑ παίζουν ο "τυφλός με τον μονόφθαλμο"! ΑΕΚ εναντίον Άρη και τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... Από την μία και εν μέσω γκρίνιας, παραιτήσεων και υποτιθέμενων Ρώσων επενδυτών η ΑΕΚ θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη και από την άλλη στον Άρη θα κοιτάξουν και αυτοί με την σειρά τους το δικό τους "τομάρι" γιατί σε περίπτωση νέας αποτυχίας να έχουμε άμεσες εξελίξεις και παραίτηση Σάκη Τσιώλη.

Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε σε μία "βουβή" αγωνιστική, όπου τουλάχιστον στην κορυφή μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Φάληρο το σκηνικό... μπορεί τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες να είναι διαφορετικό απο αυτό που ήμασταν συνηθισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα