Ανεπίσημη πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Με τη συνέντευξη Τύπου θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το πρωί (27/04), σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας, η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Το παρών στο ξενοδοχείο «Λούσι» θα δώσουν οι αρχηγοί των έξι ομάδων που παίρνουν μέρος στους αγώνες, Παναθηναϊκός, ΑΓΣΙ, Πιερικός, Εργοτέλης, Ίκαρος Καλλιθέας και Μαντουλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιμιτσής και ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Μιχάλης Βιντζηλαίος.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ανοίξει στο ΔΑΚ Καλαμίτσας στις 16.00.

Στο μεταξύ, έγινε χθες (26/04) η τεχνική σύσκεψη των αγώνων. Παραβρέθηκαν ο Αρχέλαος Γρανάς και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους εκπροσώπους των σωματείων στην πόλη και ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Καβάλας Νίκος Καραπιπερίδης και ο Μιχάλης Βιντζηλαίος συζήτησαν για τα τελευταία οργανωτικά θέματα με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων. Το παρών έδωσαν ακόμη τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Σωτήρης Βεζερτζής (αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Χρήστος Ασλανίδης (αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Δράμας-Καβάλας) και Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους (μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ).

Keywords
Τυχαία Θέματα