Άρχισαν οι μεταγραφές στο NFL

Όπως είχε προγραμματιστεί, η μεταγραφική περίοδος στο NFL ξεκίνησε, τα γραφεία Τύπου των ομάδων πήραν… φωτιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε διαφορετικές εξελίξεις στον «κόσμο» του NFL.

Δεν θα γίνει free agent o wide receiver των Νιου Ορλίνς Σέιντς, Marques Colston, αφού υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Αυτό θα ολοκληρωθεί το 2016, οπότε μέχρι τότε θα μείνει στους «άγιους».

Εν τω μεταξύ, η NFLPA (ένωση παικτών

της λίγκας) ζήτησε την αναβολή της εκδίκησης της υπόθεσης σκάνδαλο που απασχολεί τους Σέιντς. Φαίνεται πως θέλουν να ολοκληρωθεί πρώτα η δική τους σχετική έρευνα.

Αποδέσμευση του Newman

Ύστερα από 9ετή συνεργασία, ο cornerback, Terence Newman, «κόπηκε» από τους Ντάλας Κάουμποϊς. Την ίδια τύχη είχε ο kicker, David Buehler.

Θέλουν Hutcinson, όχι Peyton

Τον guard, Steve Hutchinson, θέλουν να αποκτήσουν οι Τενεσί Τάιτανς και όχι τον quarterback, Peyton Manning, όπως ανάφερε ο προπονητής, Mike Munchak. Ακόμα, οι «τιτάνες» απέκτησαν τους Jordan Babineaux και Patrick Bailey.

Αποσύρθηκαν επίσης από την διεκδίκηση του πιο «καυτού» free agent οι Χιούστον Τέξανς που έχουν προσανατολιστεί προς των linebacker, Mario Williams. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Manning συναντήθηκε με ανθρώπους των Μαϊάμι Ντόλφινς, μετά τους Ντένβερ Μπρόνκος και Αριζόνα Κάρντιναλς.

Αντιδρούν οι παίκτες των Μπρόνκος

Δύο από τους τρεις παίκτες που δέχθηκαν ποινή από την λίγκα με αφορμή χρήση αντικανονικών ουσιών απαντούν με μήνυση στο NFL. Πρόκειται για τους D.J. Williams και Ryan McBean των Ντένβερ Μπρόνκος που θεωρούν ότι η σχετική διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε, όπως έπρεπε.

Ενδιαφέρον για Garcon

Για τον free agent wide receiver, Pierre Garcon, κινούνται οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Προφανώς απομακρύνεται η περίπτωση του Vincent Jackson.

Πήραν Marshall οι Μπέαρς

Τον Brandon Marshall απέκτησαν οι Σικάγο Μπέαρς από τους Μαϊάμι Ντόλφινς. Το κόστος για τον receiver ήταν δύο επιλογές ντραφτ.

Ακόμα, ο cornerback, Tim Jennings, ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια το συμβόλαιό του με τις «αρκούδες».

Ένας μέσα, πέντε έξω

Για τρία χρόνια επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς ο Nick Hardwick. Αντίθετα, οι Marcus McNeill, Bryan Walters, Everette Brown, Dante Hughes και Nate Triplett αποδεσμεύτηκαν.

Τέλος ο Brown

Λύθηκε το συμβόλαιο του tackle, Levi Brown, με τους Αριζόνα Κάρντιναλς. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, αναμενόταν.

Δεύτερες ευκαιρίες οι 49ερς

Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς και επιστρέφει στο NFL o Randy Moss. Ο 35χρονος wide receiver είχε αποσυρθεί από το φούτμπολ πριν δύο χρόνια.

Επίσης, οι 49ερς «δέσμευσαν» με διετές συμβόλαιο τον Perrish Cox. Ούτε αυτός αγωνίστηκε το 2011-12 σε κάποια ομάδα της λίγκας.

Δύο ανανεώσεις στους Βάικινγκς

Νέο συμβόλαιο που εξασφαλίζει τη παραμονή στην Μινεάπολις μέχρι το 2014 υπέγραψε ο Letroy Guion. Ανανέωσε επίσης με τους Μινεσότα Βάικινγκς ο Letroy Guion.

Ανακατατάξεις στους Μπράουνς

Αυτό

Keywords
Τυχαία Θέματα