Γρηγοριάδης: «Είμαστε μόνοι μας, δεν φταίμε σε τίποτα»

Στα προβλήματα που υπάρχουν στη Νίκη Βόλου και επηρεάζουν αγωνιστικά τους παίκτες της αναφέρθηκε ο Κώστας Γρηγοριάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Νίκης Βόλου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πρέπει να αναζητήσει νέο τεχνικό τουλάχιστον από τη Δευτέρα (2/04), μια και ο ίδιος έχει εξειδίκευση στην προπονητική για τερματοφύλακες και δεν μπορεί να συνεχίσει από αυτό το πόστο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γρηγοριάδη:

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο και τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν.
Για εμάς

ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι, γιατί περάσαμε πολλά την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε φοβερό άγχος και θέλαμε τη νίκη πάση θυσία.

Είχαμε κάποιες φάσεις και μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα γκολ, αλλά ήμασταν νευρικοί.
Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν επηρεαστεί αγωνιστικά από τα προβλήματα, με αυτά που γίνονται μέσα και έξω. Είμαστε μόνοι μας. Δεν φταίμε σε τίποτα. Ο κ. Ιωαννίδης κάνει προσπάθειες, αλλά δεν υπάρχει παράγοντας να πει μία κουβέντα στους παίκτες.

Τα προβλήματα τα αντιμετωπίσαμε, τα ξεπεράσαμε και βγήκαμε πιο δυνατοί. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι ενωμένα μεταξύ τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτή την ενότητα που δείχνουν, θα την δείχνουν σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Νίκης μέχρι το τέλος: «Εγώ έχω κάνει εξειδίκευση στην προπονητική για τερματοφύλακες. Πρέπει η ομάδα να φέρει προπονητή. Αν πάμε με εμένα μέχρι την Κυριακή, τότε τη Δευτέρα πρέπει να βρει. Η Νίκη μπορεί να πετύχει τους στόχους της, ενώ μην ξεχνάτε ότι έχει όλα τα ντέρμπι μέσα στην έδρα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα