Παπανικολάου: «Καλό να μας θεωρούν αουτσάιντερ» (video)

18:03 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τίτλος του αουτσάιντερ στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα δεν ενοχλεί τον Κώστα Παπανικολάου. Κάθε άλλο μάλιστα…

Ο 22άχρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της κοινής εκδήλωσης με τον Παναθηναϊκό στην ΟΠΑΠ Α.Ε., μίλησε για το πρώτο «ενεργό» Final 4 της καριέρας του, τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς και τους φιλάθλους των «αιωνίων». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το γεγονός πως είναι

το πρώτο Final 4 στο οποίο θα έχει συμμετοχή: «Προσωπικά έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Το 2009 ναι μεν έζησα την ατμόσφαιρα και όλο το σκηνικό, αλλά δεν είχα συμμετοχή κι έτσι δεν μπόρεσα να μπω στο κλίμα για να καταλάβω ποια είναι η πραγματική ένταση. Αυτή τη φορά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το ζήσω από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό».

Για το γεγονός πως ο πρώην συμπαίκτες του, Μίλος Τεόντοσιτς, δήλωσε πως η ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν αντίπαλο: «Σημαίνει πως πιστεύει στην ομάδα του κι αυτό είναι καλό για αυτόν. Κι εγώ το ίδιο θα μπορούσα να λέω. Ό,τι και να πούμε στα λόγια και στις συνεντεύξεις δεν έχει σημασία. Μετράει μόνο τι θα γίνει μέσα στο παρκέ».

Για το εάν θεωρεί πως είναι αουτσάιντερ: «Όχι, δεν το πιστεύω. Εάν οι άλλοι θέλουν να μας θεωρούν αουτσάιντερ είναι καλό για εμάς, γιατί θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τους κάνουμε κακό, να τους αιφνιδιάσουμε».

Για το γεγονός πως θα συνυπάρξουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη: «Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν είναι ωραίο να γράφονται όλα αυτά τα κακώς κείμενα. Και οι προπονητές και οι παίκτες, όλοι έχουμε δηλώσει πως θα θέλαμε να είναι όλοι μαζί και να απολαμβάνουν το άθλημα ως άθλημα. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο ευτράπελο, ο καθένας θα υποστηρίξει την ομάδα του. Η αστυνόμευση θα είναι πολύ αυστηρή, οπότε και να θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα δεν θα μπορέσουν, αλλά θέλω να πιστεύω όλα θα κυλήσουν ωραία. Και το 2009 παίξαμε μαζί στο Final 4 και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα