Στην τρίτη θέση οι Σαρκς

Με θριαμβευτικό 5-1 οι Σαν Χοσέ Σαρκς κατέβαλαν τους Κολοράντο Άβαλανς και επανέκτησαν την πρώτη θέση της Pacific.

Οι «καρχαρίες» συμπλήρωσαν σερί τριών νικών και επανήλθαν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Πάντως έχουν μόλις έναν βαθμό παραπάνω από τους Ντάλας Σταρς και τους Φίνιξ Κογιότες, ενώ οι Λος Άντζελες Κινγκς απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή της Pacific.

Το σίγουρο είναι πως στο «HP Pavilion» οι Σαρκς απέδειξαν ότι ήθελαν το «δίποντο». Μετά από «άσφαιρη» πρώτη περίοδο, οι

«καρχαρίες» έφτασαν στο 3-1 στη δεύτερη και στο 5-1 στην τρίτη. Ο Joe Pavelski σημείωσε δύο γκολ, ενώ οι Andrew Desjardins, Torrey Mitchell και Ryan Clowe αποτέλεσαν τους άλλους σκόρερ. Ο τελευταίος, μάλιστα, διαμόρφωσε το 5-1 σε ανυπεράσπιστη εστία, 3:37 πριν το τέλος, καθώς οι «αβς» απέσυραν πολύ νωρίς τον Semyon Varlamov που ολοκλήρωσε την προσπάθειά τους με 31 αποκρούσεις.

Στις τριάντα έφτασε ο Antti Niemi. Άλλωστε μονάχα ο Shane O' Brien τον νίκησε και μείωσε σε 2-1. Πλέον οι Άβαλανς έχουν 86 βαθμούς και μονάχα τέσσερα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα της regular season. Οι εκπρόσωποι του Κολοράντο παραμένουν στο «κυνήγι» των play off, αλλά με σημαντικό μειονέκτημα πλέον, αφού οι υπόλοιποι διεκδικητές της Δύσης έχουν περισσότερα ματς μπροστά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα