Τελευταία στιγμή για Ασημακόπουλο

18:03 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για τους αγώνες με τον Πανιώνιο, με τον Αντώνη Ασημακόπουλο να είναι αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα, καθώς έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Κολοσσού…

«Με αμφίβολη τη συμμετοχή του Αντώνη Ασημακόπουλου, θα παρουσιαστεί στον αυριανό (17:00) πρώτο μικρό τελικό η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει ενοχλήσεις στη μέση του, έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή

του θα αποφασιστεί πριν το πρώτο τζάμπολ από τον Βασίλη Φραγκιά. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» με ασκήσεις τακτικής και σουτ και εκτός από τον Ασημακόπουλο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Παρά την κούραση από τη μεγάλη φετινή προσπάθεια, οι «θαλασσί» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Πανιώνιο. Το έργο της ομάδας μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και τα παιχνίδια αναμένονται αρκετά αμφίρροπα. Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), οι «θαλασσί» κέρδισαν με 72-67 τον Πανιώνιο.

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός περιμένει αύριο το απόγευμα (17:00) τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης (17:00) με τον Πανιώνιο, θα διατίθενται την ίδια ημέρα από τις 15:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα