6/11/13: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

00:06 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η μεγάλη στιγμή για τα «αποκαλυπτήρια» της «Αγιάς Σοφιάς» έφτασε. Σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30, στην κεντρική σκηνή της Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο τα σχέδια για το πιο όμορφο, ξεχωριστό και μοναδικό γήπεδο της Ευρώπης. Αυτό της ΑΕΚ, που θα ανεγερθεί στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι τυχεροί που θα βρεθούν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα για μία εικονική ξενάγηση σε όλους τους

χώρους του γηπέδου, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και τα δύο μουσεία. Του Συλλόγου, αλλά και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Εκτός όμως από τα σχέδια, ο ηγέτης της Ενωσης θα αποκαλύψει και τις λεπτομέρειες του γηπέδου, όπως η χωρητικότητα ή κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν γνωστά πολλά από τα δεδομένα της χρηματοδότησης, όπως επίσης θα ανακοινωθεί και ο ειδικός λογαριασμός με τον οποίο ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, με τα χρήματα να προορίζονται αποκλειστικά και μόνο στην κατασκευή του γηπέδου.

Και επειδή η παρουσίαση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, θα πρέπει να έχει και την απαιτούμενη κάλυψη, όλοι οι Ενωσίτες (και όχι μόνο) ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μέσω ίντερνετ ή μέσω δορυφόρου. Θυμίζουμε πως το aek365 σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ζωντανά όλη την παρουσίαση, είτε τηλεοπτικά, είτε γραπτώς, ενώ και από τα κανάλια της Nova (Novasports 1 & Novasports 1 HD), θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ολόκληρη την εκδήλωση.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα και μέσω δορυφόρου «Hellasat 2 στις 39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης : Συχνότητα: 10962,750, Πολικότητα: V, Symbol Rate: 3,30, FEC: 5/6, Διαμόρφωση: DVBS.

Keywords
Τυχαία Θέματα