Ανακουφισμένος ο Βαλντάνο εκτός Ρεάλ

08:16 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Από τον περασμένο Μάιο, ο Χόρχε Βαλντάνο βρίσκεται εκτός Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κόντρα του με τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας να εμφανίζεται ανακουφισμένος καθώς, όπως ισχυρίστηκε, το να είσαι στην Ρεάλ δεν συνδυάζεται με ευτυχία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα El Colombiano, ο Βαλντάνο τόνισε: "Το να βρίσκεσαι στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι που σε γεμίζει, αλλά είναι μακριά από την ευτυχία. Είναι υγιές

για μένα να μένω εκτός ομάδας κάθε λίγο. Έχω έρθει και έχω φύγει από την Ρεάλ πέντε φορές στην ζωή μου. Ως παίκτης, ως προπονητής ακαδημιών, ως προπονητής πρώτης ομάδας, ως αθλητικός διευθυντής και ως γενικός διευθυντής. Δεν αποκλείω να επιστρέψω αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα".

Ο Βαλντάνο δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας: "Η ευαισθησία του είναι αντίθετη με την δική μου και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να μην συναντηθούμε".
Μάλιστα σε ερώτηση για τον αγαπημένο του προπονητή, ο Βαλντάνο άφησε τα "καρφιά" του για τον Μουρίνιο λέγοντας: "Ο Γκουαρντιόλα πιστεύει πως το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος όπου η τελειότητα είναι πιθανή. Δεν κλέβει ποτέ, είναι πάντα γενναίος και διώχνει από το ποδόσφαιρο όλες τις μιζέριες".

Keywords
Τυχαία Θέματα