Ματσάρα στο Παπαδόπουλος

19:12 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ- Εθνικός Άχνας: 2-1
(Μαατσί 60', Τσάντο 83'- Μερτάκας 31' αυτ.)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΚ, που με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με σκορ 2-1 του Εθνικού σε αγώνα που έγινε στο ΓΣΖ, και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, και ταυτόχρονα τερμάτισε το νικηφόρο σερί της αχνιώτικης ομάδας. Ο

Τσάντο με κεφαλιά στο 83', έπειτα από σέντρα του Μάτσι, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν, με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Επίσης, ο Μάτσι ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ, καθώς πέραν από την ασίστ στο νικητήριο γκολ, είχε σκοράρει στο 61' με κοντινό πλασέ, μετά από ασταθής απόκρουση του Μάλαρτζ σε σουτ του Ντα Σίλβα. Ο Εθνικός, που επέλεξε περισσότερο αμυντική συμπεριφορά, προηγήθηκε στο 30' με αυτογκόλ του Μέρτακα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στην προσπάθεια του να απομακρύνει την σέντρα του Μαχράντζε.


Ανόρθωση- Ολυμπιακός Λ.: 4-3
(Ιτζάκι 26', 60', 64', Οκάς 29'- Μίκαελ 51', Μονατσέλο 33', 54')

Ενας εντυπωσιακός Μπάρακ Ιτζάκι κάλυψε όλα τα επιθετικά κενά της Ανόρθωσης, και με χατ τρικ οδήγησε την «Κυρία» σε μια σπουδαία νίκη με σκορ 4-3, σε ένα θεαματικό παιχνίδι που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ισραηλινός επιθετικός σκόραρε στο 26', 59' και 64' (σκόραρε και στο 87' που κακώς ακυρώθηκε ως οφσαιντ), ενώ γκολ πέτυχε και ο Οκκάς στο 28', με συνέπεια η Ανόρθωση να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση. Ο Ιταλός επιθετικός Γκαετάνο Μονατσέλο σκόραρε και πάλι δύο γκολ (είχε σκοράρει δύο μεσοβδόμαδα και στο κύπελλο με αντίπαλο την ΑΕΚ) ενώ ο Μάρκος Μιχαήλ σκόραρε στο 51', και έδωσαν προβάδισμα 2-3 στην ομάδα της Λευκωσίας με εντυπωσιακή ανατροπή, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, στην συνέχεια δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμολογικό κέρδος, αφού δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Μπάρακ Ιτζάκι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα