Δάκρυσε από την χαρά του ο Ρανιέρι (VIDEO)

14:32 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα και εξαιτίας των συνεχιζόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, η πίεση προς τον Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν έντονη με τον προπονητή της Ίντερ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά την νίκη με 2-0 επί της Κιέβο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Αυτή η αντίδραση σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι για αυτά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Παίξαμε πραγματικά καλά και άξιζαν αυτή τη νίκη μετά από έναν μήνα αποχής από τις επιτυχίες. Πρέπει να ευχαριστήσω

τους παίκτες μου για την εμφάνιση, επιτέλους έπαιξαν ως Ίντερ. Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τονώνει το ηθικό μας και ελπίζω το Σαν Σίρο να είναι γεμάτο για να μας σπρώξει στη νίκη επί της Μαρσέιγ. Το επόμενο βήμα μας είναι να φτάσουμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας, τον σύλλογο και τους οπαδούς".
Για την παρουσία του προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, στο γήπεδο, ο Ρανιέρι δήλωσε: "Ο Μοράτι ήταν χαρούμενος και μας έδωσε συγχαρητήρια. Ο πρόεδρος με στήριζε πάντα και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είμαι ήρεμος και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα