Δύσκολα η Λεβερκούζεν, χαλαρά η Μέταλιστ

22:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 11ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΡΑΠΙΝΤ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Μέταλιστ Στάντιον
Με γκολ του Εντμάρ και του Σαβιέ η Μέταλιστ νίκησε με 2-0 την Ραπίντ και έφτασε τους 4 πόντους. Οι Ουκρανοί μπήκαν επιθετικά στο ματς και με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Στο πρώτο διάστημα

έχασαν καλές φάσεις ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Λίγα πράγματα στην επανάληψη στην Ουκρανία με την Μέταλιστ πάντως να είναι καλύτερη και να έχει τον έλεγχο στο ματς. Τελικά η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 63' όταν ο Εντμάρ έκανε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στο 80' ο Κλέιτον Σαβιέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριαίνοφ, Βιγιάγκρα, Γκεγέ, Τορσιλιέρι, Φινίνιο, Τόρες, Σαβιέ, Σόσα (83' Μάρλος), Τάισον, Μπλάνκο (51' Εντμάρ), Κριστάλδο (74' Γουίλιαν).
ΡΑΠΙΝΤ: Κένιγκσχοφερ, Τρίμελ, Σονλέιτνερ, Γκέρσον, Κάτζερ, Χάικινεν, Ιλντίζ, Πράτζερ, Χόφμαν (87' Κούλοβιτς), Μπουργκστάλερ, Αλάρ (76' Γκροζουρέκ).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Λέρκενταλ
Μετά απο ένα μέτριο ματς η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 την Ρόζενμποργκ μέσα στην Νορβηγία και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Κακό το πρώτο μέρος , χωρίς ρυθμό και με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο τις άμυνες τους. Οι "Ασπιρίνες" με τον Σίρλε και τον Αουγκούστο είχαν δύο καλές φάσεις για να σκοράρουν. Η Λεβαρκούζεν στην επανάληψη μπήκε δυνατά και πίεσε τους Νορβηγούς για να βρει ένα γκολ. Στο 76' με τον Κίσλινγκ έκανε το 1-0 και έφυγε με το διπλό.
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Όρλουντ, Γκαμπόα, Στράντμπεργκ, Ρένινγκ, Ντόρσιν, Σβένσον, Ντοτσκάλ (79' Τσιμπουίκε), Σελναές (88' Ίβερσεν), Χολμ (69' Ισαάχ), Ελγιουνουσί, Πρίτσα.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λενό, Σβααμπ, Βόλσειντ, Φρίντριχ (45' Τοπράκ), Κάντλετς, Μπέντερ, Ρόλφες, Αουγκούστο, Σίρλε (64' Σαμ), Κάστρο, Φερνάντες (75' Κίσλινγκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα