«Καθάρισε» ο Σολάρι

21:28 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-0

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Με γκολ του Σολάρι η Ξάνθη νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Πανθρακικό με 1-0 και πανηγυρίσε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, όπου μετά από σέντρα του Μαρίν ο Σολάρι

έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι. Το ματς είχε καλό ρυθμό και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Πανθρακικό να αμύνεται καλά. Οι οποίες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 15', όταν ο Ιγκόρ έκανε ωραία ενέργεια και πλάσαρε με το αριστερό εξωτερικό φάλτσο, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Μέχρι που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ξάνθη έκανε το 1-0. Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος πέρασε στον Μαρίν την πάλα με ωραία ενέργεια και αυτός με την σειρά του έδωσε στον Σολάρι, ο οποίος με προβολή βρήκε δίχτυα και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στην Ξάνθη που μπήκε στο δεύτερο μέρος απελευθερωμένη από το άγχος. Φάσεις, όμως, δεν είδαμε. Κακό το θέαμα, με τον Πανθρακικό να παίρνει μπάλα και να προσπαθεί να πιέσει, αλλά να μη μπορεί να βγάλει ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που έδειχνε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να σβήσει το 3-0 της πρεμιέρας στην Τούμπα.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσεμά, Μπέρτος, Παϊτό, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Μάνταλος (Βασιλακάκης 72'), Μαρσελίνιο (Κάλβο 65'), Σολάρι (Γκοχουρί 92').

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μαξίμ, Λαδάκης (Ζεκίνια 77'), Εμπό, Μπαϊκαρά (Πόποβιτς 58'), Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα