«Κόλλησαν» Μπέτις και Λιόν

21:57 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 9ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΙΕΚΑ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-1
Γήπεδο: Καντρίντα

Στο 1-1 κόλλησε με τη Ριέκα η Μπέτις σε ένα όμορφο ματς.

Στο 2ο λεπτό, ο Άντερσεν είπε όχι σε σουτ του Μπένκο, αλλά στο 10' οι Κροάτες πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Τόμεσακ έβγαλε τη σέντρα και ο Μπένκο με τρομερό ψαλιδάκι, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ των ισπανών. Παρόλα αυτά η Μπέτις απάντησε

άμεσα, καθώς ισοφάρισε στο 15' με όμορφο σουτ του Σεντρίκ. Στο 24' ο Βάργκιτς νίκησε τον Χουανφράν σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 28' η κεφαλιά του Σεντρίκ έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΡΙΕΚΑ: Βάργκιτς, Κνέζεβιτς, Τόμεσακ (62' Μποράς), Μάριτς, Μπερτόσα, Μόσινιτς, Κβρζιτς (65' Μουγιάνοβιτς), Μαλές, Μπρέζοβεκ (84' Σαρμπίνι), Μπένκο, Κρστάνοβιτς.

ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Χουανφράν, Ντιντάκ, Περκίς, Στάινχοφερ, Ζόρντι, Τσάβι Τόρες, Σεβίγια (69' Βερδού), Λόλο Ρέγιες (58' Νόσα), Σεντρίκ, Ροντρίγκες (85' Μολίνα).

ΛΙΟΝ- ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: 1-1
Γήπεδο: Ζερλάν

Χωρίς νίκη για 2ο ματς έμεινε η Λιόν που κόλλησε στο 1-1 με τη Γκιμαράες.

Στο 10ο λεπτό οι Φοφανά και Μβουεμπά δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν σωστά σε όμορφη αντεπίθεση της Λιόν, ενώ στο 22' το σουτ του Λακαζέτ έφυγε λίγο άουτ. Στο
30' ο Λόπες είπε όχι σε σουτ του Μααζού, ενώ στο 39' η Γκιμαράες άνοιξε το σκορ. Μετά από βολέ του Ντούγλας, ο Μααζού κατέβασε όμορφα και με σουτ νίκησε τον κίπερ της Λιόν.

Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και έφεραν στα ίσα το σκορ στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Γκοναλόν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μβουεμπά. Στο 65ο λεπτό η κεφαλιά του Φοφανά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 83' ο Ντούγλας απέκρουσε όμορφα το σουτ του Γκόμις.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Κονέ, Φοφανά, Ουμτιτί (35' Ζεφάν), Φερί, Μαλμπράνκ (62' Γκρενιέ), Γκοναλόν, Μβουεμπά (83' ντάνιτς), Λακαζέτ, Γκομίς, Πλεά.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Ντούγκλας, Πάουλο Ολιβέιρα, Πέδρο Κορέια, Μπα, Ολίμπιο, Αντρέ Σάντος (75' Αντρέ Αντρέ), Τιάγκο Ροντρίγκες (89' Μορένο), Λουίς Ρόσα, Μάρκο Ματίας, Μααζού, Μαλονγκά (66' Πλανγκέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα