Μάκος: Βρίσκουμε ταυτότητα

21:41 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η σπουδαία νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ μέσα στο Αγρίνιο έσπειρα χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλους. Φάνηκε από τα πρόσωπα των παικτών, φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου μετά το τέλος του αγώνα. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης αναφέρθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, λέγοντας: «Έχω ξαναπεί ότι αυτή είναι η ομάδα μας και αυτή τη μπάλα μπορούμε να παίξουμε. Πήραμε μία σημαντική νίκη, ένα σπουδαίο διπλό όπως και αυτό στην Ξάνθη απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε δύσκολη

έδρα. Παίξαμε με απουσίες πολλές, αλλά ο προπονητής βρήκε τις λύσεις. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, έχουμε τιμωρίες, τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Όσο για το αν η ΑΕΚ αρχίζει να αποκτάει ταυτότητα, τόνισε: «Αυτοί είμαστε και ο προπονητής ξέρει τι περιμένει από εμάς. Δεν περιμένει να κάνουμε το απίστευτο. Νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει μία ταυτότητα. Μία σκληρή άμυνα, καλή αμυντική λειτουργία και να παίζουμε στις αντεπιθέσεις», ενώ ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του με... ευχές: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο παρά τα πολλά προβλήματα. Μακάρι να βρεθεί λύση και εκεί για να πάμε ακόμα καλύτερα. Δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και μακάρι να συνεχιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα