Οικονομικά στοιχεία για ΠΑΕ και Empire απαίτησε η Eρασιτεχνική

12:38 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τρία αιτήματα που σκοπό έχουν να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την Empire και την ΠΑΕ, ζήτησε η Ερασιτεχνική προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο.
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ζήτησε διαφάνεια και έλεγχο στις οικονομικές σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ, Empire και PUMA, όπως επίσης και αναλυτικά έγγραφα σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές των μετόχων στην ΠΑΕ από το 2010 και έπειτα.

Σε αυτά τα αιτήματα η Ερασιτεχνική

είχε και την υποστήριξη των καταληψιών, ασκώντας μάλιστα πίεση προς τον Δημητρέλο να τα κάνει πράξη σήμερα κιόλας! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι είναι αδύνατο σήμερα να υπάρξει ικανοποίηση του αιτήματος, καθώς τόσο ο λογιστής της ΠΑΕ όσο και ο οικονομικός διευθυντής, Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, είναι σε άδεια.

Τελικά με τα πολλά, ο Δημητρέλος δεσμεύθηκε πως ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει παραδώσει στην Ερασιτεχνική τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Μάλιστα, ήδη ο Παναγιώτης Βαλασσόπουλος έχει ενημερωθεί σχετικά, τη Τετάρτη (όταν και θα επιστρέψει στα Σπάτα) θα ξεκινήσει τη συγκέντρωση στοιχείων, ώστε το αργότερο την Παρασκευή (απαιτούνται σχεδόν δύο ημέρες για τη συγκέντρωση όλων αυτών των στοιχείων) να τα έχει παραδώσει στον Παπαδημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα