Περιζήτητος ο Πιάνιτς

20:08 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό γερμανικό Μέσο, οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ προορίζουν τον 23χρονο διεθνή για αντικαταστάτη του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου από τη νέα χρονιά. Μάλιστα, δείχνουν διατεθειμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις πρώτες τους κινήσεις, ώστε να προλάβουν να «κλείσουν» τον παίκτη πριν «ενεργοποιηθούν» οι υπόλοιποι, που ενδιαφέρονται επίσης.
Έτσι, μετά τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, η ομάδα της Βεστφαλίας αυξάνει των αριθμό των συλλόγων που περιμένουν στη...

γωνία για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο μέσο των «τζιαλορόσι».
Ούτε που ασχολήθηκε με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να οδεύει προς το Μιλάνο ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος για ακόμα μία φορά εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή μέχρι και το τέλος της καριέρας του στην ομάδα της καρδιάς του, την Ουντινέζε.
Οι αναφορές που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, με σκοπό να συζητήσουν οι δυο τους (και ο εκπρόσωπος του παίκτη) για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μίλαν διαψεύστηκαν και από τις δύο πλευρές μέσα σε μία μέρα.
Ο ίδιος ο Ιταλός ανέφερε χαρακτηριστικά στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου του: «Να πάω στη Μίλαν; Όχι... Θα μείνω για πάντα εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα