Ρεκόρ με ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου

18:47 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 11η αγωνιστική

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 1-2
Γήπεδο: Wirshol Rhein Neckar Arena

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να κερδίσει αυτή την φορά στην έδρα της Χόφενχαϊμ σημειώνοντας παράλληλα και ένα σπουδαίο ρεκόρ. Οι Βαυαροί ισοφάρισαν την επίδοση του Αμβούργου που κρατά 30 χρόνια μένοντας για 36ο σερί παιχνίδι αήττητοι. Παράλληλα ο Πεπ

Γκουαρντιόλα έγινε ο προπονητής με το καλύτερο αήττητο σερί στην Μπάγερν ξεπερνώντας τον Μπράνκο Ζέμπετς που την σεζόν 19868-69 είχε αήττητο δέκα αγώνων.
Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν από την αρχή αλλά το γκολ ήρθε από την Χόφενχαϊμ όταν στο 34ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο κεντρικός αμυντικός Νίκλας Σούλε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νόιερ και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Κάστελς μιμήθηκε τον Νόιερ με τον Μάντζουκιτς να μην συγχωρεί το λάθος του τερματοφύλακα της Χόφενχαϊμ και να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν ξανά προβάδισμα όταν στις καθυστερήσεις η επικίνδυνη σέντρα του Φιρμίνο πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στην επανάληψη η Μπάγερν Μονάχου στο 66' έχασε ευκαιρία για το 1-2 όταν το πλασέ του Ριμπερί απέκρουσε εκπληκτικά ο Κάστελς και έτσι ένα τέταρτο πριν το τέλος ο Γάλλος εξτρέμ βρήκε τον Τόμας Μίλερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο Γερμανός εξτρέμ είχε άλλες δυο σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλο γκολ αλλά τελικά αυτό δεν στοίχισε στην Μπάγερν που για μια ακόμα χρονιά επικράτησε δύσκολα στην έδρα της Χόφενχαϊμ.

Χόφενχαϊμ: Κάστελς, Σαλίχοβιτς, Σούλε, Άμπραχαμ, Μπεκ, Στρομπλ, Ρούντι (87' Βέστεργκαρντ), Φιρμίνο, Χέρντλιγκ (78' Ελιουνούσι), Φόλαντ, Μοντέστε (81' Σίπλοκ)
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Μίλερ, Γκέτσε (80' Ραφίνια), Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς (64' Κρόος)

Μπράουνσβαϊγκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0
Γήπεδο: Eintracht Stadion

Σε μια από τις εκπλήξεις στην εφετινή Bundesliga, η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ κέρδισε την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-0 πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το πολύτιμο γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε εννέα λεπτά πριν το τέλος όταν από μπαλιά του Τοϊερκάουφ, ο Κογκολέζος φορ Ντόμι Κουμπέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Λεβερκούζεν με κακή απόδοση γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές και τώρα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα στο Ντόνετσκ κόντρα στην Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπέντερ για τους φιλοξενούμενους.

Μπράουνσβαϊγκ: Νταβάρι, Ρέιχελ, Ντογκάν, Μπίκακιτς, Ελαμπντελάουι, Τοϊερκάουφ, Βράνιτς, Μπόλαντ (90' Κρούπκε) Κραντς, Μπελαράμπι, Κουμπέλα (86' Αντέμι)
Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Φολσέιντ, Τοπράκ, Μπένις, Καν (45' Μπέντερ), Ρόλφες, Κάστρο, Χέγκελερ, Κρούσε (63' Σαμ), Ντερτιγιόνγκ (63' Κίσλινγκ)

Χέρτα Βερολίνου-Σάλκε 0-2
Γήπεδο: OlympiaStadion

Στην 5η θέση ανέβηκε η Σάλκε καθώς στο Βερολίνο επικράτησε της Χέρτα με 2-0. Στο 26ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ούγγρος φορ Άνταμ Σαλάι με κεφαλιά πέτυχε το 5ο γκολ στο πρωτάθλημα βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Ζερμαίν Τζόουνς βρήκε τον Τζούλιαν Ντράξλερ που με αριστερό σουτ έκανε το 0-2.

Χέρτα Βερολίνου: Κραφτ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Λάνγκαμπ, Λούστενμπεργκερ, Πεκάρικ, Σιγκέρσι, Χοσογκάι (87' Νιεμέιερ), Σουλτζ (63' Ρόνι), Μπεν Χατίρα, Σκιέλμπρεντ (73' Αλαγκούι), Ράμος
Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς, Νοϊστέντερ (80' Τζόουνς), Αόγκο, Μπόατενγκ (87' Σαντάνα), Μέγιερ (78' Κλέμενς), Ντράξλερ, Σαλάι

Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ 0-3
Γήπεδο: Grundig Stadion

Την πρώτη της νίκη μετά από 10 αγωνιστικές πανηγύρισε η Φράιμπουργκ που επικράτησε 3-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης. Στο 57' ο Φρέις βρήκε τον Φέλιξ Κλάους που με δεξί σουτ έκανε το 0-1 και στο 70ο λεπτό τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Νυρεμβέργη καθώς ο Σοργκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Έτσι η Φράιμπουργκ πέτυχε άλλα δυο γκολ, στο 79' με τον Τσέχο μέσο Βλαντιμίρ Νταριντά που με κεφαλιά έκανε το 0-2 και δυο λεπτά πριν το τέλος ο Ελβετός φορ, Αντμίρ Μεχμέντι διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.
Η Νυρεμβέργη μετά από 11 αγωνιστικές δεν έχει νίκη.

Νυρεμβέργη: Σάφερ, Πλάτενχαρντ, Πόγκατετς, Νίλσον, Τσάντλερ, Σταρκ (45' Φραντζ), Χλούσεκ (68' Γκίντσεκ), Κιγιοτάκε, Χασέμπε, Μακ (61' Φόλνερ), Ντρμιτς
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Σοργκ, Χον, Γκίντερ, Γκούντερ, Σούστερ, Κλάους (73' Κοκλίν), Φερνάντες, Μεχμέντι (89' Χόφλερ), Σμιντ, Φρέις (75' Νταριντά)

Αμβούργο-Γκλάντμπαχ 0-2
Γήπεδο: Imtech Arena
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Γκλάντμπαχ μετά την σπουδαία νίκη στην έδρα του Αμβούργου με 2-0 με πρωταγωνιστή τον Μαξ Κρουζ που πέτυχε και τα δυο γκολ και έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα. Στο 23ο λεπτό με δεξί σουτ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους και στο 63' αξιοποίησε μπαλιά του Ράφαελ για το 0-2.

Αμβούργο: Άντλερ, Γιάνσεν, Σόμπιχ, Ταχ, Βέστερμαν, Μπαντέλ, Αρσλάν, Καλχάνογλου, Φαν Ντερ Φάαρτ, Μπέιστερ (73' Ιλίσεβιτς), Λασόγκα
Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Κορμπ, Γιάντσκε, Στρανζλ, Βεντ, Κράμερ, Χάκα, Χέρμαν (85' Χργκότα), Αράνγκο (84' Ρουπ), Κρούσε, Ράφαελ (88' Ντε Γιόνγκ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 1-2
Γήπεδο: Commerzbank Arena
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο καιρό η Βόλφσμπουργκ καθώς σήμερα πέτυχε την 3η της συνεχόμενη νίκη επικρατώντας εκτός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1. Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν την ψυχρολουσία μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Άντερσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μαξ Μέιερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα αλλά η Βόλφσμπουργκ πήρε τελικά το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του Μαξιμίλιαν Άρνολντ έπειτα από ασίστ του Οχς δέκα λεπτά πριν το τέλος.
Η Άιντραχτ παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία μιας και μετράει πλέον μόλις έναν βαθμό στα τελευταία έξι παιχνίδια.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Οσίπκα (62' Ντζάκπα), Άντερσον, Ζαμπράνο, Σελόζι, Φλουμ (76' Άιγκνερ), Ρους, Ρόντε, Μπαρνέτα (84' Λάκιτς), Μέιερ, Κάντλετς
Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Οχς, Κνόχε, Νάλντο, Ροντρίγκεζ, Λουίζ Γκουστάβο, Μεντόγεβιτς, Ντιέγκο (32' Καλιγκιούρι), Άρνολντ (89' Σάφερ), Πέρισιτς, Όλιτς (90+2' Κούτσκε)

Keywords
Τυχαία Θέματα