Το παλεύει ο Εργοτέλης

21:17 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:2-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ

Όπως στα Γιάννενα έτσι και στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να «πεθάνει». Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο με 2-2, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2

Το Ματς

Που δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Εργάτης, καθώς με πίεση σε όλο το γήπεδο προσπαθούσε

από νωρίς να φτάσει σε ένα γκολ που θα ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου. Η πίεση έφερε την πρώτη ευκαιρία στο 7' όταν ο Φραγκουλάκης έβγαλε τον Κουτσιανικούλη σε θέση βολής, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά την φάση. Ο Ατρόμητος αφού άντεξε την πίεση στην αρχή, άρχισε να ξεθαρρεύει, παίρνοντας το κέντρο ανησυχώντας την εστία του Καβουσάκη. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ήταν φανερά αγχωμένη και ενώ είχε την κατοχή δημιούργησε, μόνο μια ευκαιρία στο 45' με τον Καρέλη. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με 0-0, με το δεύτερο ημίχρονο να προμηνύεται ενδιαφέρον.


Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε καταστροφικά για τον Εργοτέλη καθώς ο Καβουσάκης ανέτρεψε τον Καραμάνο και είδε την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αναστασάκος και έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι στο 63' όταν ο Μήτρογλου που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος γράφοντας το 0-2 . Ο Εργοτέλης αν και έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε να μειώσει στο 73' όταν ο Γιοβάνοβιτς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φραγκουλάκη έκανε το 1-2. Ο Εργάτης συνέχιζε να παλεύει το ματς και δικαιώθηκε στο 80', όταν ο Κατσικοκέρης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της κρητικής ομάδας. Το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο στο 87' όταν ο Γιαλλούσης τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο Νίκος Καραγερωργίου είχε κάνει όλες τις αλλαγές και έτσι ο Εργοτέλης συνέχισε με εννιά παίκτες. Στα υπόλοιπα λεπτά που επέμεναν δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να φεύγουν ευχαριστημένες από το γήπεδο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Κυριακίδης (58' Λεάλ), Φραγκουλάκης, Μπέτο (73' Χάντι), Καρέλης (51' Πίρσον), Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Τομάς, Γιαννούλης (64' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (73' Καραγκούνης), Επστάιν, Σφιακιανάκης, Αναστασάκος, Καραμάνος (59' Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα