Χωρίς επεισόδια λειτούργησαν στη Λάρνακα τα τραπεζικά ιδρύματα

18:52 28/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Χωρίς επεισόδια έκλεισαν γύρω στις έξι το απόγευμα τα καταστήματα των Τραπεζών, Κύπρου και Λαϊκής, των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων και τω άλλων εμπορικών τραπεζών στη πόλη και την επαρχία της Λάρνακας.

Η λειτουργία των καταστημάτων κύλησε ομαλά, με αξιοπρέπεια και ηρεμία, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά για να διεκπεραιώσει τις τραπεζικές του εργασίες,

χωρίς παράπονα και επεισόδια.

Η παρουσία της Αστυνομίας στα καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας ήταν διακριτική, προκειμένου να περιφρουρηθεί η τάξη και η ηρεμία, ενώ αστυνομικά οχήματα και μοτοσικλετιστές περιπολούσαν για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχε καμία ανάγκη ανάμειξης τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα τα καταστήματα των Τραπεζών και των ΣΠΕ έκλεισαν κανονικά στις έξι το απόγευμα, ενώ από τις 12 το μεσημέρι που άνοιξαν τα καταστήματα όλα κύλησαν ομαλά, ήρεμα και με τάξη.

Ενώ γύρω στις 11 το πρωί σε αρκετά καταστήματα είχαν σχηματιστεί ουρές από άτομα διαφόρων ηλικιών που περίμεναν να κάνουν αναλήψεις χρημάτων, εντούτοις μέχρι τις δύο το μεσημέρι οι ουρές έδωσαν τη θέση τους σε μια κανονική τραπεζική εργάσιμη ημέρα.

Κανονικά και χωρίς κανένα επεισόδιο κύλησε η πρώτη εργάσιμη ημέρα των Τραπεζών και των Συνεργατικών Ιδρυμάτων και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα κύλησαν ομαλά, με τάξη, ηρεμία και αξιοπρέπεια σε όλα τα καταστήματα των Τραπεζών και των Συνεργατικών Ιδρυμάτων, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν παρατηρηθεί κάποιες ουρές από άτομα που περίμεναν να κάνουν ανάληψη χρημάτων.

Μέχρι τις έξι το απόγευμα υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία έξω κυρίως από καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας, ενώ οχήματα περιπολούσαν στους δρόμους για να διαφυλάξουν την ηρεμία και την τάξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα