Εκπρόσωπος: Καλό είναι να γνωρίζει ο λαός τι τον αναμένει με εκλογή Αναστασιάδη

18:50 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY


Ο λαός είναι καλά να γνωρίζει τι θα τον αναμένει αν ο Νίκος Αναστασιάδης κερδίσει τις εκλογές, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, προσθέτοντας ότι η «Wall Street Journal» προειδοποιεί τι θα ακολουθήσει.

Στη γραπτή δήλωσή του, ο κ. Στεφάνου αναφέρει ότι η ηγεσία του ΔΗΣΥ και ο κ. Αναστασιάδης για χρόνια επίμονα προσπαθούν να

επιβάλουν στην Κύπρο τις ιδιωτικοποιήσεις, την απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τη δραστική μείωση των κοινωνικών παροχών, την αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Επειδή τόσα χρόνια δεν τα κατάφεραν, εκβίαζαν και απειλούσαν τον Πρόεδρο να αποδεχτεί το Μνημόνιο της Τρόικα χωρίς διαπραγμάτευση γιατί γνώριζαν πολύ καλά πως όλα όσα ήθελαν τόσο καιρό να επιβάλουν, τα περιλάμβανε το Μνημόνιο της Τρόικα», είπε.

Τώρα, πρόσθεσε, «θεωρούν ότι είναι η ευκαιρία τους. Το γράφει άλλωστε σήμερα η Wall Street Journal: ‘Ο Χριστόφιας αντιστάθηκε στα γερμανικής έμπνευσης αιτήματα για τραπεζικές αναδιαρθρώσεις και ιδιωτικοποιήσεις, ο Αναστασιάδης λέει πως θα είναι πιο υπάκουος’. Ο λαός είναι καλά να γνωρίζει τι θα τον αναμένει αν ο κ. Αναστασιάδης κερδίσει τις εκλογές. Η Wall Street Journal προειδοποιεί τι θα ακολουθήσει!», κατέληξε ο Εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα