Υποκράτηση δύο Σέρβων για υπόθεση ναρκωτικών

18:32 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο Σέρβων ηλικίας 29 και 43 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια άλλων, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οι δύο Σέρβοι συνελήφθηκαν από την Αστυνομία χθες το απόγευμα όταν πήγαν να παραλάβουν από τα κεντρικά γραφεία Εταιρείας Ταχυμεταφορών

σε χωριό της Επαρχίας Λάρνακας, πακέτο που έφτασε στην Κύπρο από το Μαυροβούνιο. Το πακέτο περιείχε, σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερα κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν το πακέτο έφτασε στην Κύπρο θεωρήθηκε ύποπτο και η ΥΚΑΝ έκανε ελεγχόμενη παράδοση. Μόλις οι δύο Σέρβοι αντιλήφθηκαν τους Αστυνομικούς, ο 29χρονος πέταξε πλαστή ταυτότητα και άδεια οδηγού με τη φωτογραφία του αλλά με ψεύτικο όνομα που είχε στην κατοχή του.

Οι δύο οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα